Bent u ook op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in laser boren?

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in laser boren vertel ik je graag meer over het bedrijf Ter Hoek. Laser boren is een revolutionair systeem waarmee met grote precisie in materiaal kan worden gesneden. Een laserstraal wordt gevangen in een waterstraal. Als gevolg hiervan ontstaat een zuil van laserenergie. Traditioneel lasersnijden is alleen in een plat vak mogelijk. Maar bij laser boren is het ook mogelijk om in driedimensionale objecten te snijden. Kortom, dit is een groot voordeel ten opzichte van de oude methode. Door middel van de technologie, die revolutionair te noemen is, kunnen de meeste materialen worden bewerkt. Hierbij kun je denken aan geleidende materialen, maar ook aan halfgeleiders, keramiek en zelfs isolatoren als diamant, kunststof en composietmateriaal. Wanneer je voor jouw bedrijf op zoek bent naar een partij die kan laser boren ben je bij Ter Hoek aan het juiste adres. Het lasersnijden wordt standaard gedaan in materialen tot een dikte van 5 millimeter. Wanneer je dikkere materialen wilt laten bewerken adviseer ik je contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Deze kan je dan uitgebreid informeren over de mogelijkheden die het bedrijf te bieden heeft. De voordelen van dit bedrijf dat gespecialiseerd is in laser boren zijn de volgende:

  • Scherpe hoeken zonder afronding
  • geen spoorelementen in het oppervlak
  • hogere bewerkingssnelheid

Wat zijn de mogelijkheden van dit bedrijf naast het laser boren?

Naast het laser boren kan dit bedrijf je assisteren bij bewerkingen van materialen die op een andere manier plaatsvinden. Hierbij kun je denken aan andere technieken zoals draadvonken, laserboren en vonkboren. Bij de ontwikkeling van precisiecomponenten is kennis en ervaring in de praktijk onmisbaar om juiste keuzes te kunnen maken. De mogelijkheden van laser boren zijn eindeloos. Ook is het goed om te vertellen dat de technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Het bedrijf Ter Hoek staat erom bekend dat men op de hoogte is van alle ontwikkelingen in het vakgebied, ook op het gebied van laser boren. Dit komt omdat men investeert in kennis en techniek. De klanten van Ter Hoek bepalen namelijk hoe hoog te lat ligt.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik kan mij goed voorstellen dat je nu benieuwd bent naar alle mogelijkheden op het gebied van laser boren. Het is belangrijk vooraf te bepalen ten behoeve van welk materiaal u deze klus wilt laten uitvoeren. Ook bent u misschien nieuwsgierig naar de kosten voor het laser boren. Dit bedrijf vindt het van groot belang te kijken naar het grote geheel, ook wanneer het gaat om de kosten van de dienstverlening. En niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn. De producten die worden afgeleverd gaan in de regel lang mee en vragen weinig onderhoud gedurende hun levensduur. Samen met de medewerkers kun je bepalen wat de geschikte bewerking van het materiaal is. Een werkdag wordt bij Ter Hoek optimaal benut. Dit wil zeggen dat u altijd zo spoedig mogelijk wordt geholpen als u dit bedrijf vraagt materiaal van u te laser boren. 

Reageren is niet mogelijk