Waar koop je grote maten kleding voor heren?

Dat je als man zijnde een grotere maat dan gemiddeld hebt wil natuurlijk niet zeggen dat je je per definitie niet meer stijlvol kleedt. Bij Mister Big vinden ze namelijk dat iedere man, ongeacht zijn maat, mooi en stijlvol voor de dag moet kunnen komen, en daarom hebben ze zich gespecialiseerd in grote maten kleding voor heren. Ze hebben een super grote collectie, dus alles wat je maar kunt bedenken kun je daar in een grote maat kopen. Ze hebben zowel een webshop als een winkel, dus of je nu liever online je grote maten kleding voor heren koopt als deze zelf in de winkel gaat passen, het kan allebei. Hun winkel is gevestigd in Veldhoven, dus redelijk centraal. Velen van hun klanten maken er een dagje uit van als de bij hen kleding komen kopen. Ze rijden dan (meestal met hun partner) naar de winkel en kopen in één keer hun hele winter- of zomercollectie kleding. Dan zijn ze gelijk in één keer klaar en hoeven ze er de rest van het seizoen niet meer aan te denken, lekker makkelijk. Het voordeel van kleren passen in de winkel is dat je gelijk naar huis gaat met de juiste maat. Als je hun grote maten kleding voor heren online bestelt kom je er natuurlijk uiteindelijk ook wel uit, maar het is toch altijd een beetje gedoe om meerdere maten te moeten bestellen en meer dan de helft terug te moeten sturen. Bovendien kun je vanaf een foto vaak niet goed zien hoe het bij jou zou staan. Vandaar dat veel klanten ervoor kiezen om gewoon af en toe een dagje naar de winkel te komen.

Grote maten kleding voor heren kopen

Bij Mister Big vinden ze zoals we hierboven al vermeldden, dat iedere man, ongeacht zijn maat, er stijlvol uit mag zien. Daarom verkopen ze naast het standaard assortiment grote maten kleding voor heren ook prachtige pakken en kostuums. Deze zijn vaak heel moeilijk te vinden in grote maten. Er is nu eenmaal minder vraag naar en dus wagen de meeste merken zich er niet aan. Mister Big echter wel, dus bij hen shop je ook een mooi pak voor als je bijvoorbeeld gaat trouwen. De rest van de collectie omvat onder andere:

  • Grote maten ondergoed en boxershorts
  • Grote maten broeken en shorts
  • Grote maten (winter)-jassen en jacks
  • grote maten sokken

Je zou misschien denken dat mannen met een maatje meer gewoon dezelfde sokken als andere mensen aankunnen, maar vaak is het zo dat hun kuiten ook stukken breder zijn. Gelukkig hebben ze bij Mister Big alle soorten grote maten kleding voor heren, en dus ook sokken voor de bredere kuit.

Winterjas in grote maat voor heren

Als er iets moeilijk is om te vinden voor mannen met een grote maat is het wel een goede winterjas. Bij Mister Big echter verkopen ze echt alle soorten grote maten kleding voor heren, en dus ook die mooie, stijlvolle winterjas. Als je bij hen winkelt zul je merken dat je niet in hoeft te leveren op stijl en goede smaak, simpelweg omdat je een wat grotere maat hebt. Hun collectie grote maten kleding voor heren is namelijk super stijlvol en verkrijgbaar in allerlei verschillende pasvormen en designs. Eindelijk een winkel die mooie kleren verkoopt voor mannen met een maatje meer!

Reageren is niet mogelijk