Bij Uniek Verpakkingen kunt u terecht voor plakhaken en meer

Uniek Verpakkingen is een verpakkingsshop die verpakkingen en promotiemateriaal te koop heeft. Wij zijn al sinds 1983 de leverancier van verpakkingen met een zeer uitgebreid assortiment. Of het nu gaat om:

 • flexibele verpakkingen
 • hersluitbare verpakkingen
 • tape
 • kartonnen dozen
 • palletwikkelfolie

Onze productlijst is enorm. Zo kunt u bij ons terecht voor luchtkussenenveloppen, stazakken en plakhaken.

Wat zijn plakhaken?

Plakhaken vallen onder de zogeheten zelfklevende haken. De naam zegt het al. Het is namelijk een haak die je bevestigt met zelfklevende tape, waardoor de haak stevig vast zit en niet meer losraakt. Deze haken zijn er in vele soorten waarbij de maat van de haak het verschil maakt. Zo zijn er bijvoorbeeld plakhaken van 36 mm, van 50 mm, 60 mm, 64 mm, 65 mm, 125 mm, 163 mm, 165 mm, 167 mm en 168 mm. Het aantal mm dat is weergegeven op de plakhaken is afkomstig van de voet van de haak. De plakhaken zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1000 stuks. De prijs varieert (afhankelijk van de mm) van € 38,10 voor 1000 stuks tot € 201,10 voor 1000 stuks. De grote voordelen van plakhaken zijn:

 • De mogelijkheid om meer producten per vierkante meter te showen
 • Een goede manier om het product beter zichtbaar te maken voor uw klanten
 • Geen dure kopkaarten maar relatief goedkope haken
 • Plakhaken zijn veel goedkoper dan blisterverpakkingen
 • Ze zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken
 • Snelle levering uit voorraad
 • Easy peel bij normale zelfklevende strook

Bovendien kunt u, door de plakhaken slim op te hangen, uw producten opvallender maken zodat uw klanten specifieke producten meteen in hun vizier hebben.

Waarom plakhaken kopen bij Uniek Verpakkingen?

Ten eerste vanwege de snelle levering omdat de producten veelal uit voorraad leverbaar zijn. Ten tweede omdat u boven de tweehonderd euro geen verzendkosten betaalt. Ten derde bieden we persoonlijke service: heeft u een vraag of twijfelt u tussen bepaalde soorten producten? Met onze persoonlijke service geven we u advies en helpen we u een keuze te maken in het ruime aanbod van producten. We denken mee en dragen oplossingen aan zodat u zich verder kunt bezighouden met uw primaire proces. Ten vierde hebben we ruim 30 jaar ervaring. We weten dus waar we over praten en hebben kennis van zaken. Heeft u online besteld en betaalt u met Ideal? Dan krijgt u zelfs nog 3% korting! En zelfs als u in de webshop niet gevonden heeft wat u zocht, dan staan we voor u klaar om toch op zoek te gaan naar het product dat u zoekt. Uniek Verpakkingen levert u dus alle denkbare verpakkingen: polypropyleenzakken , PPzakken , polybags, zakken met of zonder (ophang) haak / haakzakken, OPPzakken, glasheldere folie, zelfklevende haken (plakhaken), hangups , hangtabs , eurosleuf, euroloc, promostrip,  wobblers , wiebelaars, hangstrips, clipstrips, clip- en insteekhaken, fixatieprofielen, doypack, stazakken, topMatic, ritszakken, palletwikkelfolie, sealfolie, tape, plakband en zelfs kartonnen dozen. Een ander product dat we graag onder de aandacht brengen is de wobbler. Met een wobbler kunt u uw product goedkoop onder de aandacht brengen. Het grote voordeel van de wobblers is dat deze eenvoudig aan het schap te bevestigen zijn met de ene kant. Aan de andere kant bevestigt u eenvoudig uw promotiekaart door middel van de zelfklevende uiteinden. Wanneer klanten voorbij lopen, dan zorgt de verplaatsende lucht ervoor dat de wobbler in beweging komt. Wobblers zijn ook geschikt om ronde voorwerpen zoals inpakpapier en kokers op te hangen. Eenvoudig in gebruik en opvallend voor uw klanten, dubbel handig dus. Ook de wobbler bestelt u eenvoudig in onze webshop! We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch voor u bereikbaar. Op vrijdag tot 16.15 uur, op de overige dagen tot 17.00 uur.

Reageren is niet mogelijk