Goedkope bedrukte pennen koopt u eenvoudig en snel bij de Reklameshop.nl

Goedkope bedrukte pennen zijn en blijven een ideaal middel ter promotie of als relatiegeschenk. Pennen zijn onmisbaar in onze tas, in het pennenbakje op ons bureau of gewoon in het borstzakje van je overhemd. Om even gauw een telefoonnotitie te maken of een krabbeltje te maken voor een belangrijke boodschap die we niet moeten vergeten. Als ik naar mezelf kijk dan vind ik altijd wel ergens in de buurt een pen. Of het nou in de auto is, in de fruitmand, de keukenla of gewoon in de pennenla. Die pennenla puilt overigens uit van de pennen. Dure onbedrukte pennen, goedkope bedrukte pennen en af en toe een vulpen.  Waarom pennen, zoals de goedkope bedrukte pennen, zo populair blijven? Dat is heel eenvoudig te zeggen. Een pen is een handig gebruiksvoorwerp en heeft bovendien een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij de Reklameshop zijn pennen als relatiegeschenk al jaren het meest verkochte product. Of dit nu goedkope bedrukte pennen zijn of de simpele balpennen, met een pen is iedereen blij!

Goedkope bedrukte pennen zelfs biologisch afbreekbaar verkrijgbaar

De Reklameshop selecteert haar pennen op eigenschappen als kwaliteit en duurzaamheid. Bent u dus op zoek naar duurzame pennen, van duurzaam materiaal?  Dan kunt u kiezen voor biologische afbreekbare kartonnen pennen. Ook deze pennen vallen onder goedkope bedrukte pennen. De mogelijkheden hierin zijn:

  • Biologische afbreekbare pennen. Deze pennen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en vanaf € 0,14.
  • Balpennen van gerecycled karton, leverbaar in 3 kleuren en vanaf € 0,15.
  • Gerecycled kartonnen touchpennen, leverbaar in 3 kleuren en vanaf € 0,18.
  • Milieuvriendelijke balpennen, verkrijgbaar in 5 kleuren en vanaf € 0,20.

Bamboe, karton of hout, de keuze is reuze. En het grote voordeel van deze duurzame en betaalbare pennen is dat ze uniek zijn en opvallen tussen de standaardpennen die iedereen wel eens gehad heeft van een relatie of van zijn werkgever.

Wat heeft de Reklameshop nog meer te bieden?

De Reklameshop biedt een groot assortiment goedkope bedrukte pennen, in vele soorten en maten. Zoals de hierboven beschreven duurzame pennen. Kunststof pennen, laserpointers, luxe pennen, markeerstiften, meerkleuren pennen, metalen pennen, parker pennen, potloden en waskrijt, stylus pennen en natuurlijk de alom bekende vulpennen. Maar er is meer. Dus combineer uw bestelling voor goedkope bedrukte pennen met duurzame artikelen zoals tassen, rekenmachines, notitieblokken of keycords. Of kies onder het tabblad ‘give aways’ voor zonnebrillen, aanstekers en sleutelhangers of bij de home en living artikelen voor een nieuwe spaarpot, wijnartikelen of badartikelen. Ook voor uw bedrijf onmisbaar om te bestellen zijn de kantoorartikelen zoals boekenleggers, portfoliomappen en  bureauaccessoires. De multimedia artikelen zoals oordopjes, computeraccessoires en powerbanks zijn ook zeer populair.  Voor een mogelijk groter geschenk heeft de Reklameshop ook tassen en reisartikelen te koop, bijvoorbeeld sporttassen, strandtassen en toilettassen. Tenslotte bieden ze ook textiel artikelen zoals caps, zweet- en polsbandjes en vesten. Dus bent u op zoek naar goedkope bedrukte pennen ter promotie of als relatiegeschenk? Of naar een mooie bedrukte pen voor een collega die een jubileum viert of die de organisatie gaat verlaten? Dan bent u bij de Reklameshop aan het juiste adres. Betreft het een cadeau, dan is het zelfs mogelijk om de goedkope bedrukte pen te voorzien van een mooie fluwelen etui of een kartonnen doosje. Kunnen we u nog meer overtuigen om bij de Reklameshop een bestelling te doen? Bekijk dan onderstaande voordelen:

  • De mogelijkheden om na bestelling veilig te kunnen betalen.
  • Het snel kunnen leveren van bijvoorbeeld goedkope bedrukte pennen. Dat wil zeggen scherpe prijzen voor alle artikelen.
  • De mogelijkheden voor het bedrukken van artikelen wanneer u deze als promotie of relatiegeschenk wilt gebruiken.
  • Direct een offerte in uw mail.

Reageren is niet mogelijk