Een flextent huren voor een nieuwjaarsfeestje

Met het nieuwe jaar in zicht hebben we een hele lading uitnodigingen verstuurd om met onze vereniging het jaar goed in te luiden. We geven dus een nieuwjaarsfeestje en daarvoor wilden we een flextent huren, waar toch zeker ruim 60 man onder kan. We hebben ervoor gekozen om een flextent te huren, omdat deze tenten heel mooi en wijds opgezet kunnen worden en door zo min mogelijk gebruik te maken van palen is er voor iedereen ruimte en kunnen we ons nieuwjaarsfeest echt op een mooie manier vormgeven. De flextent huren we bij We Love Tents, waarbij we op www.welovestretchtents.com hebben bekeken welke opties er zoal waren. We hebben de beschikking over een groot veld dat door onze vereniging gebruikt mag worden voor dit nieuwjaarsfeestje en daarom konden we ook een hele mooie en ruime flextent huren, waar iedereen goed onder zou passen.

Een flextent huren voor een feestje in de winter

Wat er nou zo praktisch is aan een flextent huren bij We Love Tents, is dat je er ook alles bij kunt huren wat je maar nodig hebt in de tent. Wij hebben zelf voor de catering van hapjes en drankjes gezorgd en er zijn ook wat tafels en stoelen door ons geregeld, maar bij We Love Tents kun je meer dan alleen een flextent huren. Zo huurden we hier ook de:

  • Verlichting
  • Verwarming
  • Ondervloer

We hebben er natuurlijk voor gekozen om ons nieuwjaarsfeestje buiten te vieren. Het weer in Nederland biedt dan altijd een uitdaging, zeker wanneer je zoals wij ervoor kiest om buiten een feestje te vieren. We vonden het echter heel belangrijk dat het nieuwjaarsfeestje buiten gevierd werd, maar dat daar verder vrij weinig van gemerkt zou worden. Een flextent huren met toebehoren is daarbij natuurlijk erg belangrijk. De flextent zelf biedt ten eerste veel beschutting. Of het nu regent of waait, binnen in de flextent moet daar weinig van te merken zijn, terwijl we toch willen dat ook van de weidsheid van het landschap genoten kan worden. We kunnen natuurlijk ook gewoon een grote partytent neerzetten, maar die sluit je af en dan kun je in onze ogen net zo goed een zaal afhuren voor het feestje. Nee, wat dat betreft hebben we er goed over nagedacht en was een flextent huren de beste optie voor ons nieuwjaarsfeestje. Door de ondervloer erbij te huren hebben we mensen de mogelijkheid gegeven toch chic gekleed te komen naar ons feestje. De leden van onze vereniging houden er wel van om zich uit te dossen en als de heren in pak of zelfs in kostuum komen, dan gaan de dames gekleed in avond- of galakleding met de nodige gehakte schoenen eronder. De ondervloer zorgt ervoor dat de dames daar verder geen last van ondervinden. Door de verwarming samen met de flextent te huren hebben we ons ervan verzekerd dat we verwarming konden bieden aan alle genodigden, maar dat we ook de juiste verwarming tot onze beschikking hadden. Zo vormde de verwarming geen gevaar voor de tent en dat is bij een feestje als het onze natuurlijk wel belangrijk. Veiligheid gaat voor alles.

Een sfeervolle aankleding voor ons feestje

Naast dit alles heeft We Love Tents ook de verlichting in de tent geleverd en daarmee hebben we een heel mooie en sfeervolle setting kunnen creĆ«ren, waarbij de tent ook decoratief zijn bijdrage kon leveren aan ons feestje. Wij hebben ervaren dat een flextent huren via We Love Tents de beste optie is voor een feestje in de winter. We zijn hier voor ons zomerfeest dus ook aan het juiste adres voor een flextent. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk