Eindelijk! WordPress met eigen domeinnaam

Al jaren houd ik van schrijven, lezen en spelen met taal. Het was voor vele mensen dan ook niet vreemd dat ik besloot om een blog bij te houden. Dat betekende namelijk mijn eigen plekje in de digitale wereld. In het begin vond ik het lastig om een blog bij te houden. Ook nu ervaar ik wel eens digitale dipjes. Toch blijf ik het leuk vinden. In 2014 besloot ik weer een begin te maken met een splinternieuwe blog. Een nieuwe naam en een nieuw plekje op internet. Al het oude had ik weggegooid. Het paste niet meer bij me zoals ik eerder had gehoopt. Sinds 2014 heb ik een naam waar ik ontzettend blij mee ben. Het is persoonlijk, vrolijk en het ‘bekt’ fijn. Want dat is ook iets waar ik rekening mee wilde houden. Ik wil dat iedereen mijn blog in één keer kan uitspreken. Zonder gekke uitspraken te moeten doen. Ik had alleen nog niet echt gedacht aan WordPress met eigen domeinnaam. Een tijdje geleden besloot ik gelukkig iets anders: ik regelde een WordPress met eigen domeinnaam. Natuurlijk was ik in het begin best zenuwachtig, want het is toch iets anders dan het hebben van een gratis blog. Nu kan ik mijn geluk niet op. Het ziet er zoveel toffer uit. Geen wordpress.com/-blognaam- meer, maar gewoon direct mijn eigen domein.

WordPress met eigen domeinnaam is zo fijn

Nu had ik het geluk dat ik al ervaring had met WordPress. Want via WordPress creëer je ook gratis blogs. Heel handig, maar ik miste toch mijn eigen naam. Vol goede moed ben ik op een dag gaan kijken of mijn naam nog vrij zou zijn. En dat bleek. Ik twijfelde niet eens. Een paar minuten later was ik dé trotse eigenaresse van mijn eigen domeinnaam. WordPress met eigen domeinnaam geeft jou het voordeel dat je echt totaal dé vrijheid krijgt om dingen te kunnen creëren naar wens. En dat is iets wat ik bij gratis blogs had gemist. Nu was het alleen wel zo dat ik het heel lastig vind om mijn blog helemaal vanuit het niets op te bouwen tot iets. Ik heb daarom hulp ingeschakeld van DataCT. Zij hebben echt ongelooflijk veel ervaring en kunnen je helpen met allerlei aspecten. Ook nu maak ik nog steeds gebruik van hun supportafdeling. Zo krijg ik de kans om wel mijn eigen ding te doen. Ik vind het alleen heel erg fijn dat ik op iemand terug kan vallen. Wanneer ik in paniek raak, weet ik dat er iemand voor me zal zijn. Ik hoop alleen wel dat ik op een gegeven moment dit allemaal zelf kan doen. Wachten op support kan soms wel vervelend zijn als je direct aan de slag wilt.

Aanrader!

Ik raad WordPress met eigen domeinnaam dan ook echt aan. Elke blogger zou een eigen domeinnaam moeten hebben, net zoals bedrijven dat doen. Je hoeft echt geen zakelijke blogger te zijn om het idee van WordPress met eigen domeinnaam te mogen gebruiken. Ik hoop dat ik je kan overtuigen. Een eigen domeinnaam is duizend keer leuker en DataCT kan dat bevestigen. Wees verstandig en kies voor WordPress met eigen domeinnaam nu het nog kan. Je krijgt jouw gewenste domeinnaam namelijk niet zomaar. Je moet er echt voor betalen en wanneer iemand anders jouw domeinnaam heeft gekocht, heb je pech. Of je moet geluk hebben dat diegene het ervoor over heeft om zijn aankoop aan jou door te verkopen. Ik zeg: koop jouw WordPress met eigen domeinnaam, ook al wil je er nu nog niets mee doen. Nu kopen betekent later geen spijt krijgen. Meer informatie vind je op https://www.datact.nl/wordpress-met-eigen-domeinnaam.php.

Reageren is niet mogelijk