Een legionella filter moet u zo nu en dan vervangen

Voor elke industriële keuken is het water dat er uit de kraan komt gevoelig voor besmetting. Zeker als bepaalde kranen en leidingen voor een lange tijd niet worden gebruikt. Een gevaarlijke bacterie kan dan de kop op steken: Legionella. Men kan er longontsteking of erger van krijgen, een ziekte dat in de volksmond bekend staat als de veteranenziekte. Het heeft deze naam gekregen omdat de ziekte helaas veel voor kwam in bejaardentehuizen omdat de kranen niet waren uitgerust met een legionella filter. De tijden zijn gelukkig veranderd. Men heeft zich gerealiseerd dat het zo niet langer kan. Elke agrariër die zijn land besproeit met water, elke fabriek waar veel water gebruikt wordt zoals in de levensmiddelenindustrie maar ook diensten en instellingen hebben hun kranen uitgerust met een legionella filter. Wilt u hier graag iets meer over weten of bent u op zoek naar een bedrijf waar u een legionella filter kunt kopen? Dan bent u bij radasafe aan het juiste adres. Afhankelijk van uw kraan bieden we u diverse filters aan die uitvoerig zijn getest. Ons legionella filter voldoet aan alle eisen en we hebben dan ook een CE Medical keurmerk. Daar zijn we uiteraard heel trots op maar dat betekent niet dat we op onze lauweren zijn gaan rusten. U mag dan ook innovatieve producten van ons verwachten met als doel preventief legionella te weren.

Koopt u hier naast de legionella filter ook de douchekop

U kunt de legionella filter in een oogopslag vinden door op “vervangfilters” te klikken. U kunt er direct meer informatie over opvragen door op het product te klikken. De SS2N is onze legionella filter en de S51 de vervangfilter voor onze uiteenlopende douchekoppen en handkranen. U kunt een legionella filter ook in uw eigen kraan plaatsen zodat u in uw eigen huis beschermt bent tegen deze gevaarlijke bacterie. In uw wastafel in de badkamer, de keuken en in de douchekop is het verstandig om een legionella filter in te bouwen. Natuurlijk helpen we u hier graag mee. U krijgt dan ook altijd een instructie bijgeleverd en mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u die aan ons stellen door te bellen of te e-mailen. In de industrie is het vrijwel verlicht om een legionella filter in al uw kranen te hebben. Het gaat om duizenden liters water die dagelijks verbruikt wordt. Ook al is het water nog zo gezuiverd, u weet maar nooit wat voor bacteriën er vanaf de waterzuiveringsinstallatie naar uw fabriek in gekomen zijn. Neemt u daarom te allen tijde het zekere voor het onzekere.

Hebt u nog vragen over onze producten? Klim dan in de pen

Het moge duidelijk zijn dat voor vele sectoren onze producten onmisbaar zijn. Ons legionella filter voldoet aan de hoogste kwalitatieve eisen en dat resulteert in:

  • Gebruiksgemak voor diegene die de filter moet verschonen,
  • Een product dat langdurig meegaat,
  • En het biedt na plaatsing tot aan de laatste druppel bescherming,
  • Natuurlijk houdt het niet enkel legionella tegen maar ook andere bacteriën, tot wel log 7!

U kunt alvast een aantal onderzoeksrapporten op onze website over de producten doorlezen, dan weet u wat onderzoekers over het filter hebben gezegd. Als u dit bevalt dan kunt u de douchekoppen en filters uitzoeken. Geeft u aan ons door voor welk doeleinde, dus in welke branche u het wilt gebruiken, hoeveel u nodig hebt en waar het naartoe moet. Dan sturen we u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte met daarin een duidelijk beeld van de kosten. Pas als u daar akkoord mee gaat dan gaan wij tot levering over.

Reageren is niet mogelijk