Een stormbaan huren voor een sportdag

Elk jaar hebben wij aan het einde van het jaar een sportdag op school. Aan het einde van het school jaar is het bijna altijd mooi weer en een ideaal moment om een sportdag te organiseren. Wij proberen de sportdag zo leuk en uitdagend mogelijk te maken voor de kinderen en ze verschillende sporten te laten uitvoeren. Dit jaar leek het mij leuk om een stormbaan te huren, gelukkig was daar genoeg budget voor. Via attractieverhuur Moonen konden wij voordelig een mooi baan huren en de kinderen hebben er erg van genoten. Aangezien wij geen vaste gymleraar hebben, moeten de leraren deze dag zelf organiseren. Wij hebben een team van dertien leraren en iedereen helpt met de dag mee. De sportdag wordt al jaren georganiseerd en elk jaar zijn de kinderen er dol op. Het schooljaar is dan bijna voorbij en de kinderen hebben meer moeite om zich te concentreren. Gelukkig kunnen zij zich wel altijd opladen voor een sportdag. Voor ons leraren is het ook fijn, omdat wij de rapporten aan het voorbereiden zijn en dat is altijd erg veel werk. Vaak hebben wij een vast programma voor de sportdag, maar zo nu en dan veranderen wij een aantal dingen. Dit jaar leek het mij leuk om een stormbaan te huren en ik stelde dit voor aan het team. Wij proberen verschillende sporten in de dag te combineren, omdat niet iedereen dezelfde sporten leuk vindt. Bovendien verschilt het per kind in welke sport zij goed zijn. Het is ook belangrijk dat de kinderen worden uitgedaagd en dat zij sporten kunnen beoefenen die zij leuk vinden. Het team vond een stormbaan huren ook een goed idee, maar maakte zich zorgen over de kosten. Wij hebben een beperkt budget voor de sportdag en wisten niet hoe duur de stormbaan zou zijn.

Voordelig een stormbaan huren

Ik besloot om online te zoeken naar de kosten voor een stormbaan huren. Ik vond verschillende bedrijven die een baan verhuren, waaronder attractieverhuur Moonen. Dit bedrijf verhuurt veel verschillende attracties en is de grootste van Nederland en Belgiƫ. De attracties worden uitvoerig getest en zijn allemaal erg veilig. Ik vond verschillende mooie stormbanen en vond er eentje die zeer geschikt zou zijn voor de kinderen. Ik vond de prijs voor een stormbaan huren niet duur en wij kregen zelfs extra korting, als wij de baan zelf zouden ophalen. De kosten voor de huren paste nog in ons budget en wij besloten om hier de baan te huren.

De kinderen vonden de baan erg leuk

Twee weken geleden was de sportdag en het was een groot succes. Een stormbaan huren was een goed idee, want de kinderen vond het ontzettend leuk. Ze probeerden zo snel mogelijk de baan af te leggen en de baan was uitdagend genoeg. Achteraf zeiden veel kinderen dat zij de stormbaan het leukste vonden. Voor het huren van attracties raad ik attractieverhuur Moonen aan.

  • Dit bedrijf heeft het grootste aanbod aan attracties
  • Alle attracties zijn veilig en goed getest
  • Wij konden hier voordelig een stormbaan huren
  • De kinderen vonden de stormbaan erg leuk

Reageren is niet mogelijk