Goede houten vloeren kopen?

Op zoek naar een mooie houten vloer? lab21 heeft meer dan 350 soorten houten vloeren in het assortiment. Ze hebben een van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen van Nederland. Kijk voor meer informatie direct op lab21.nl.

Goede houten vloeren van lab21

Bij lab21 kopen ze de vloeren direct in bij de fabriek en werken ze alleen maar met hoge kwaliteit houten vloeren, waardoor ze altijd de beste prijs / kwaliteit bieden. Ze bieden houten vloeren aan in elke kleursoort en diverse maten zowel behandeld als onbehandeld. Ze adviseren om altijd in winkel langs te komen, omdat houten vloeren natuurproducten zijn en het daarom in het echt altijd anders is. Houten vloeren kun je onderscheiden op ontzettend veel vlakken:

  • Prijs
  • Trends
  • Soort plank
  • Soort eiken
  • Montage
  • V-groef
  • Merk
  • Breedte
  • Kleur
  • Garantie

Dit maakt het uitzoeken van een houten vloer niet makkelijk. De prijs loopt bij lab21 uit een tussen de 27 en 130 euro per vierkante meter. Het welbekende visgraatmotief is tegenwoordig populair. De vloerdelen worden bij dit motief in een visgraatpatroon gelegd. Dat zegt echter nog niet alles. Ook het soort hout, de afwerking, de behandeling en de lengte en breedte zijn van invloed op de uitstraling van een visgraatvloer. Zo kan je de houten vloeren met visgraat voorzien van een slijtvaste laklaag, waarmee de vloer onderhoudsarm en duurzaam wordt. Ook is het eventueel mogelijk om de ondergrond te laten stomen, roken of oliĆ«n. Daarbij is et wel noodzakelijk om te kijken naar het type materiaal, want niet alle houtsoorten zijn hiervoor geschikt. Het spreekt uiteraard voor zich dat ook de kleur van het hout – licht of donker – van invloed is op het eindresultaat en de ‘total feel’ van het geheel. Een van de populairste types onder de houten vloeren is de vloer van eikenhout. Net als alle andere vloertypen, is de eikenvloer er in alle soorten en maten. De dikte van de planken, de totale afmeting en de kwaliteit van het hout bepalen uiteindelijk de prijs per vierkante meter. Deze 14 millimeter dikke, houten vloer geldt als een favoriet binnen hun assortiment. Het eiken lamelparket een CDD-sortering zorgt voor een natuurlijke uitstraling in de ruimte. Daarnaast is deze ondergrond naturel geolied en daardoor meteen leg klaar. De onbehandelde Country Eiken Rustiek is daarentegen een van de paradepaardjes binnen hun grote assortiment. Die houten vloeren zijn wat prijziger, maar zorgen meteen voor een ongekend luxueuze uitstraling.

Houten vloeren laten leggen

Wanneer je een ondergrond hebt aangeschaft, is het zaak om deze in de kamer te gaan leggen. Dit kan je zelf doen, wanneer of je over de nodige kennis beschikt. Ook is er het nodige vakmanschap vereist. Bij lab21 kun je de vloer door een specialist laten leggen. Ze beschikken over een eigen leg service, met ruime ervaring en oog voor detail. Houten vloeren kunnen op vele manieren worden gelegd. De experts helpen je bij het maken van de beste keuze en voeren al het werk van A tot Z uit. Bij lab21 ben je verzekerd van een topvloer, doe vakkundig en professioneel gelegd is.

Reageren is niet mogelijk