Onafhankelijk hypotheekadvies gezocht? Van Bruggen Adviesgroep staat u bij.

De afgelopen 45 jaar heeft Van Bruggen veel kennis en ervaring opgedaan als erkende financiële dienstverlener. Graag staan wij ook u bij met het beste onafhankelijke hypotheekadvies. Ongeacht uw situatie, staan wij voor u klaar. Of u nu starter bent of doorstromer met ervaring. Onze erkende hypotheekadviseurs geven u altijd actueel hypotheek advies mee. Iedereen wil namelijk graag besparen op zijn of haar hypotheek! Kies daarom nu voor professionele, vakkundig en onafhankelijk hypotheekadvies bij Van Bruggen hypotheekadviseurs. Voor meer informatie of om gelijk contact met ons op te nemen, kunt u terecht op onze website: vanbruggen.

Onafhankelijk hypotheekadvies bespaart u tot wel €15.000

Onafhankelijk hypotheekadvies, heeft dat echt voordelen? Ja en niet zo’n klein beetje ook! Onze vakkundige hypotheekadviseurs staan voor u klaar. Om de mogelijkheden te bespreken, bieden wij altijd een gratis kennismakingsgesprek gaan. Zo kunt u zonder zich ergens aan te verbinden, uw wensen bespreken en verkennen welk vervolgtraject eventueel wenselijk is voor u, om u zo snel mogelijk te ontzorgen rondom uw hypotheek. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal! Kom daarom vrijblijvend kennis maken voor onafhankelijk hypotheekadvies. In tegenstelling tot uw bank, geven wij het complete overzicht weer aan geldverstrekkers, zodat de ideale hypotheek voor u kan worden gevonden. 
Onafhankelijk hypotheekadvies van erkende adviseurs, scheelt u dan al gauw €15.
000 gedurende de looptijd van uw hypotheek (30 jaar). Het gaat dus om heel veel geld, dat onafhankelijk hypotheekadvies u kan opleveren! Geld dat u kunt investeren in uw inboedel of wellicht een mooie nieuwe auto. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die een hypotheek afsluiten bij banken gemiddeld 0,67% meer rente betalen, dan het voordeligste aanbod in de markt. Als losstaande partij kijken wij dus wel voor u naar de gehele beschikbare geldverstrekkers markt! U ontvangt zo altijd het meest voordelige aanbod. Een behoorlijk resultaat wat u maandelijks zult terugzien op uw rekening. 

Meer dan alleen onafhankelijk hypotheekadvies 

Als Van Bruggen Adviesgroep hebben wij al ruim 40 jaar ervaring met hypotheken en verzekeringen. Voor al uw financiële vraagstukken kunt u daarom bij ons terecht. Belangrijke momenten in het leven, vragen om goed overwogen financiële keuzes. Juist op die momenten is vakkundig advies van groot belang. Naast onafhankelijk hypotheekadvies denken wij met u mee in het totale plaatje. Heeft u bijvoorbeeld een kinderwens of wilt u graag stoppen met werken? Dan bent u genoodzaakt om financiële keuzes te maken. Vraag daarbij om ons advies, zodat u lang profijt zult houden! Kom met al uw vragen of het nu gaat om uw pensioen, de alimentatie of een huisverkopen bij scheiding, naar onze adviseurs bij u in de buurt en wij helpen u graag verder.

Voordelen onafhankelijk hypotheekadvies Van Bruggen:

  • 100% onafhankelijk, helder en deskundig hypotheekadvies
  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Ruim zestig vestigingen door heel Nederland 
  • Vergelijken van alle beschikbare geldverstrekkers in de markt
  • Snel terecht voor persoonlijk advies 
  • Advies voor uw totale financiële situatie

Wilt u ook gaan voor onafhankelijk hypotheekadvies, waarbij vakkundige adviseurs u bij kunnen staan voor uw totale financiële plaatje? Bekijk dan onze website voor meer informatie en neem voor vragen ten alle tijden contact met ons op: vanbruggen.nl/hypotheekadvies. Wij helpen u graag verder met een goede en voordelige nieuwe hypotheek! 

Reageren is niet mogelijk