Heerlijk fris water met een waterkoeler op uw werk!

Regelmatig een glas water drinken is van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Dit geldt voor jong en oud, man en vrouw en natuurlijk ook voor uw medewerkers en klanten. Voldoende vocht is immer belangrijk voor onze stemming en ons energieniveau, maar ook voor ons concentratievermogen. Zeker op warme dagen is koel water ideaal om het lichaam op een prettige temperatuur te houden. Daarom kunt u iedereen een groot plezier doen door een waterkoeler te laten plaatsen op uw werkvloer. Ook in een wachtkamer of showroom komt een waterkoeler goed tot zijn recht. Bovendien is een waterkoeler een aanwinst voor particuliere woningen waar men graag geniet van een koel glas water van hoge kwaliteit. Dat een waterkoeler ook steeds vaker door particulieren wordt besteld, is te danken aan de scherpe prijzen waartegen waterkoelers vandaag de dag worden aangeboden. Ook is het bestellen van een watercooler snel en gemakkelijk geworden, doordat steeds meer bedrijven deze online aanbieden. Een goed voorbeeld van een in watercooler gespecialiseerd bedrijf dat via internet opereert is Aqualight. Dit bedrijf is al 20 jaar een betrouwbare leverancier van allerlei soorten waterkoelers en heeft bovendien haar eigen lijn met water in grote flessen. Bestelt u een Aqualight watercooler, dan wordt dit water gratis afgeleverd op de door u aangegeven plaats, vanaf een hoeveelheid van 5 flessen. Het mooie aan het bestellen van een waterkoeler bij dit bedrijf, is dat u in aanmerking komt voor gratis proefplaatsing. Dit is een ideale manier om eerst zelf te ervaren hoe het gebruiken van het apparaat u en uw medewerkers en klanten bevalt. U kunt een waterkoeler kopen en optioneel ook het onderhoud en het water erbij geleverd krijgen. Ook een watercooler huren behoort bij dit bedrijf tot de mogelijkheden waarbij het onderhoud automatisch inbegrepen is en het water optioneel. Daarnaast is een waterkoeler bestellen bij dit bedrijf ook heel betaalbaar. Een waterkoeler huren inclusief onderhoud kan al vanaf 9,95 per maand! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een waterkoeler bestellen bij Aqualight? Klikt u dan op deze link om er meer over te lezen op hun website: https://www.aqualight.nl/watercoolers. Wilt u liever eerst wat meer informatie over de voordelen van een waterkoeler op uw werkvloer? Leest u dan verder in de volgende paragraaf: hier hebben we deze voor u op een rijtje gezet!

De voordelen van een waterkoeler op uw werkvloer op een rijtje gezet

Wilt u ook graag fris en schoon water kunnen tappen op uw werkvloer, in uw wachtkamer of in de showroom? Of wilt u graag lekker koel water bij de hand hebben in huis? Een watercooler bestellen bij Aqualight is voordelig en eenvoudig. Bovendien levert dit u de volgende voordelen op:

  • koel water binnen handbereik
  • beter welzijn voor uw medewerkers en klanten
  • lagere kosten voor koffie en thee
  • goede service en scherpe prijzen
  • hygiënischer dan water uit de kraan

Geniet van koel water op elk moment van de dag!

Een glas koel water kan een zeer verkwikkend effect hebben. Bovendien zorgt voldoende vocht voor meer energie en betere prestaties. Ook kan het een positieve invloed hebben op de weerstand, waardoor het zelfs gunstig kan zijn als het gaat om uw ziekteverzuim terugdringen! Bovendien is gebleken dat de aanwezigheid van een watercooler ervoor zorgt dat mensen minder thee en koffie drinken, waardoor u ook nog eens geld kunt besparen. Wilt u zelf de voordelen van koel water ervaren? Bezoek dan de website van Aqualight voor een afspraak, proefplaatsing of offerte!

Reageren is niet mogelijk