Waar kan ik een gaslek melden?

Vorige week liep ik door mijn woning, en toen meende ik dat ik een gaslucht rook. Ik was niet helemaal zeker van mezelf omdat ik die avond daarvoor net iets te lang in een cafe was blijven hangen, dus ik meende dat mijn reukvermogen waarschijnlijk niet helemaal meer goed werkte. Deze week rook ik het echter weer en ook mijn man en kinderen roken het, dus toen begon ik mij toch wel ongerust te maken. Ik dacht dat ik ergens een gaslek melden moest, ik meende daar ooit eens iets over te hebben gehoord op televisie. Ik wist echter niet waar ik een gaslek melden kon, dus ben ik maar eens even op het internet gaan zoeken waar ik moest zijn wanneer ik graag een gaslek melden wilde. Dit bleek nog niet eens zo heel eenvoudig te vinden te zijn. Ik kwam er namelijk achter dat er in Nederland weliswaar heel veel bedrijven zijn die zeggen dat je bij hen een gaslek melden kunt, maar in de praktijk blijkt dit vaak veel ingewikkelder te zijn dan je graag zou willen. Omdat het hier ging om een levensgevaarlijke situatie, althans dat zei mijn goede vriend die de lucht ook heel goed rook, heb ik besloten om even wat intensiever op zoek te gaan naar iemand die mij uit deze vervelende situatie zou kunnen helpen.

Via Gaslekcheck.nl kunt u uw gaslek melden

Nadat ik steeds meer ongerust werd, ben ik maar eens even op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden omtrent het gaslek melden. Ik heb toen gewoon even gezocht op ‘gaslek melden’ omdat ik dacht dat dit waarschijnlijk de meeste zoekresultaten zou opleveren. Dat bleek ook inderdaad het geval te zijn. Al heel snel kwam ik terecht op de site van Gaslekcheck. Al bij de eerste aanblik op deze site had ik in de gaten dat het hier ging om een heus kwaliteitsbedrijf. Dat vond ik heel fijn om te merken omdat je in een dergelijke situatie waarin je een gaslek melden wilt, niet in contact wilt komen met iemand die niet heel erg veel verstand van zaken heeft. Bij Gaslekcheck.nl werken mensen die heel veel verstand van zaken hebben en vandaar dat ik graag met deze mensen in zee wilde gaan. Inmiddels is deze samenwerking alweer achter de rug en kan ik u melden dat ik uitermate tevreden ben over de mogelijkheden die dit bedrijf mij allemaal geboden heeft. Zij hebben namelijk in een mum van tijd voor mij weten uit te vogelen waar bij mij de lekkage zat en vervolgens hebben ze dit gat ook heel deskundig weten te dichten. Ik kan nu dus weer heel veilig met mijn gezin in onze woning wonen en dat slaapt ’s nachts een stuk beter.

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf

Nadat ik een gaslek melden ging bij dit bedrijf, hebben zij mij heel erg goed geholpen. Ik kreeg meteen contact met een zeer deskundige medewerker die aanbood om een keer bij ons thuis langs te komen. Hij was namelijk een beetje ongerust over het feit dat ik een gaslek melden kwam. Hij verwachtte dat er dus iets aan de hand was. Dat bleek inderdaad het geval te zijn; er zat een groot gat in onze gasslang. Hij heeft dit gelukkig heel professioneel weten op te lossen en daar zijn wij hem bij ons thuis allemaal heel erg dankbaar voor. Kortom:

  • dit bedrijf levert uitstekende diensten aan haar klanten
  • bij ons werd het mankement in een mum van tijd gevonden en gerepareerd
  • wij hoefden voor deze redding helemaal niet diep in de buidel te tasten

Reageren is niet mogelijk