Houten poppenhuis

toys4kiddy - houten poppenhuis

Kinderen spelen al decennia lang met poppenhuizen en ook nu vind ieder kind dit eigenlijk nog wel leuk speelgoed. Waar deze huizen de laatste jaren van kunststof gemaakt werden, is het houten poppenhuis nu weer aan een opmars bezig. Dit is ook absoluut terecht, het heeft diverse voordelen te bieden. Zo is hout een duurzaam en veilig materiaal, dat met een gerust hart voor kinderspeelgoed gebruikt kan worden. Bovendien is het erg sterk, waardoor het er voor zorgt dat het houten poppenhuis een lange levensduur zal hebben. Verschillende generaties kunnen er na elkaar van genieten. Ook is het natuurlijk zo dat hout gewoon een mooie uitstraling heeft, het ziet er gewoon echt beter uit dan de exemplaren die gemaakt zijn van goedkoop kunststof. Vaak wordt gedacht dat poppenhuizen alleen voor meisjes leuk zijn om te krijgen, maar ook jongens kunnen hier echt veel plezier aan beleven. Het naspelen van gezinssituaties is immers iets dat alle kinderen eigenlijk wel doen. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen of voor de verjaardag van jouw kind, dan is het dus zeker de moeite waard om eens een houten poppenhuis te overwegen! Dit zal gegarandeerd voor veel speelplezier zorgen!

Welk houten poppenhuis kies je?

Zoals gezegd is het houten poppenhuis aan een ware revival bezig en er zijn dan ook veel verschillende varianten te krijgen. Een eerste punt waarop ze verschillen, is natuurlijk de grootte. Er zijn zowel kleinere als grotere exemplaren verkrijgbaar, wat je in staat stelt om een formaat te kiezen dat goed past bij de ruimte die er in jullie huis hiervoor is. Daarnaast verschillen de huizen ook wat betreft kleur en stijl, net als het geval is bij gewone bebouwing. Sommige hebben een uitstraling die heel naturel is, andere zien er echt uit als een soort barbiehuis. En dan zijn er natuurlijk nog de verschillende accessoires die bij een houten poppenhuis horen en die ook een groot verschil kunnen aanbrengen in hoe het geheel er uiteindelijk uit komt te zien. De meubeltjes die gekozen worden, bepalen ook echt het interieur en daarmee dus ook een groot deel van de gehele uitstraling. Er valt dus genoeg te variëren en een houten poppenhuis hoeft dus zeker niet tuttig te zijn. Je kunt het zelfs zo stoer maken als je wilt, hout biedt echt de mogelijkheid tot het creëren van een robuuste en stoere stijl. De grote verscheidenheid en de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat eigenlijk alle jongens en meisjes het wel leuk vinden om hier mee te spelen.

Toys4Kiddy

Wil je voor jouw zoon of dochter een houten poppenhuis aanschaffen, dan zit je bij Toys4Kiddy goed. Deze zaak verkoopt namelijk een ruime keus op dit gebied, zodat je zeker bij hen een geschikt exemplaar zult kunnen vinden. Producten die zij verkopen:

  • zijn gemaakt van de beste materialen en daardoor van een hoge kwaliteit
  • zijn duurzaam en hebben een lange levensduur
  • zien er prachtig uit
  • zijn in de meeste gevallen met de hand gemaakt

Je kunt bij hen niet alleen terecht voor een schitterend houten poppenhuis, maar ook voor een ruime keus aan ander houten speelgoed. Je kunt dan denken aan treinbanen, maar ook aan poppenwagens, garages en voertuigen. Daarnaast bieden ze ook een ruime keus aan verkleedkleren, puzzels, spellen en nog veel meer! Waar de voorkeur van jouw dochter of zoon ook naar uitgaat, je zult bij hen zeker geschikt speelgoed kunnen vinden. Zoek jij een mooi houten poppenhuis of ander duurzaam en prachtig speelgoed voor jouw kinderen? Dan is Toys4Kiddy dus de webwinkel om naar toe te gaan!

Reageren is niet mogelijk