Huwelijksaanzoek in de lucht

Wanneer je begint aan een relatie, is alles eerst wat onwennig. Je leert elkaar kennen, gaat op een paar dates en besluit op een gegeven moment om samen door te gaan. Na verloop van tijd gaan jullie samenwonen, openen jullie een gezamenlijke rekening en worden de boodschappen samen ingekocht. Op een gegeven moment kun je er dan niet langer omheen: je wilt trouwen. Daar hoort natuurlijk ook een huwelijksaanzoek bij. Wil jij je vriendin op een romantische manier ten huwelijk vragen? Wat dacht je dan van een aanzoek in de lucht, met Sandair? Op sandair.nl vind je alle informatie die je zoekt en kun je meteen de verschillende pakketten bekijken. Waarom kies je voor een huwelijksaanzoek in de lucht?

  • De ultieme verrassing
  • Romantiek ten top
  • Helemaal zelf in te richten

Het doel van een huwelijksaanzoek is dat het een verrassing is. Wat is dan beter dan een rondvlucht in een vliegtuig, waarbij een van de twee weet dat er nog iets anders op het menu staat? Het is zelfs mogelijk om het aanzoek in de lucht te doen, terwijl jullie op hoogte zijn. Je hebt alle vrijheid om een stukje tekst voor te bereiden, iets voor te lezen of je gedachten de vrije loop te laten: jij bepaalt zelf hoe je het doet! Een huwelijksaanzoek in de lucht is natuurlijk ook ontzettend romantisch. Je bent hoog in de lucht, tussen de wolken, in volledige vrijheid. Er zijn veel mensen die kiezen voor een etentje in een restaurant, maar jij laat zien dat je echt uitpakt! Er zijn diverse arrangementen beschikbaar, voor ieder budget. Houd je partner niet van vliegen? Dan hoef je natuurlijk niet zelf in te stappen. Je kunt ook een vliegtuig met tekst over laten vliegen met een persoonlijke boodschap. Klik snel op de link voor alle mogelijkheden!

Huwelijksaanzoek op maat

Stel je liever zelf een eigen arrangement samen? Dat kan! Op bovenstaande site heb je tal van mogelijkheden om zelf jouw ideale huwelijksaanzoek te bedenken. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen met welk vliegtuig jullie opstijgen. Je kunt kiezen uit de Cessna 172, of de Tecnam 2010. Beide vliegtuigen zijn op de site te bewonderen, zodat je precies weet waar je aan begint. De Tecnam is iets duurder dan de Cessna, dus houdt daar rekening mee. Niet iedereen weet precies wanneer het aanzoek gaat plaatsvinden. Het gebeurt bijvoorbeeld tijdens een vakantie, maar de exacte avond ligt nog niet vast. Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt de precieze vertrekdatum later met de piloot afstemmen. Tot slot bepaal je welk arrangement je wilt. Dit heeft vooral invloed op de duur van de vlucht. Een korte vlucht duurt ongeveer 20 minuten, terwijl je op een langere vlucht wel 60 minuten in de lucht bent. Wanneer je kiest voor een banner, dan kun je ook nog de tekst opgeven die je wilt tonen. Ben je daar nog niet uit, laat het veld dan leeg. Je kunt het later altijd afstemmen. Betaling is heel eenvoudig, gewoon via iDEAL! Kortom: een huwelijksaanzoek op maat komt tot leven bij Sandair!

Met een helikopter de lucht in!

Ben je nog niet helemaal toe aan een huwelijksaanzoek, maar wil je wel iets leuks doen in de lucht? Wat dacht je dan van een helikoptervlucht! In een waanzinnige tocht verken je het luchtruim van Rotterdam en bezoek je de mooiste plekjes. Wil je zelf een bepaalde route vliegen, dan kun je dat vooraf aangeven. Zo bezoek je de hotspots die jij echt wilt zien! Surf snel naar bovenstaande site en neem telefonisch contact op!

Reageren is niet mogelijk