Je ex terug: een goed idee of niet?

De liefde kan echt geweldig zijn. Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat je liefde nodig hebt om echt te kunnen leven. Om te kunnen genieten van alle mooie dingen. Het is nog veel mooier als je dat kunt delen met mensen die je liefhebt. Maar helaas, als je je hart aan iemand geeft kan dat ook ontzettend pijn doen. Dat heb ik zelf ervaren toen ik vorig jaar aan niets anders kon denken dan mijn ex terug krijgen. Het was fout gegaan tussen ons omdat we niet genoeg tijd vrijmaakten voor elkaar. Daardoor waren we uit elkaar gegroeid en dat deed heel erg veel pijn. Want dan ga je uit elkaar en houd je nog wel van de ander. Het was niet zo dat we enorme ruzie hadden, dat je elkaar zo veel pijn hebt gedaan dat je de ander goed uit je hoofd kunt zetten. Ik wilde op een gegeven moment mijn ex terug en ik kon aan niks anders meer denken. Vooral omdat hij was vertrokken uit ons huis. Daarom vond ik het extra moeilijk om hem uit mijn hart te krijgen. Alle spullen in de woonkamer, de lege plek in ons bed, alles deed me aan hem denken. Daarom kon ik het niet loslaten.

Win stap voor stap je ex terug

Als je je ex terug wil, is dat een hartverscheurend gevoel. Althans, zo heb ik dat ervaren. Je zit in zo’n onzekere fase. Ik wilde aan de ene kant wel verder met mijn leven maar aan de andere kant ook niet. Ik hield vast aan het verleden en wist niet meer wat ik moest doen. Daarom ging ik op zoek naar goede hulp hierbij. Dat is nogal lastig, want vrienden hebben wel het beste met je voor maar weten eigenlijk niet wat ze moeten adviseren. Sommigen zijn ook bevooroordeeld, die kennen jou of je ex te goed. Dus ik wilde gewoon informatieve hulp waar je echt iets aan hebt:

  • Deskundig
  • Stappenplannen
  • Praktische tips

Het leek me zo fijn om mijn ex terug te krijgen, maar dat moest ik wel in een keer goed aanpakken. Ik had geen idee hoe, daarom ben ik op internet gaan kijken. En ik ben zo blij dat ik de site exterug.nl heb gevonden. Deze heeft me zo goed geholpen. Wil je je ex terug, dan is dit echt de plek waar je moet zijn. Je vindt hier de hulp die je nodig hebt. Want hier zijn veel artikelen te vinden over het onderwerp je ex terug winnen, die echt waardevol zijn.

Lees je goed in en ga ervoor

Je kunt hier ook een boek bestellen dat gaat over je ex terug krijgen. Ik heb alle informatie in me opgenomen en ik ben aan de slag gegaan. Ik had deze stappen echt nodig als basis, daardoor had ik weer orde in mijn hoofd. Ik wist precies wat ik wilde en hoe ik het moest aanpakken. Dat heeft zo goed geholpen. Zo ga je niet onbezonnen te werk maar pak je het bewust aan. Ik ging niet te snel en toen bleek gelukkig dat mijn ex er ook open voor stond. Dat was natuurlijk geweldig. We zijn samen het avontuur aangegaan en langzaamaan bouwen we onze relatie weer op. Dat is geweldig, ik heb het gevoel dat we nu een goede basis leggen. Zodat we daardoor weer echt verbinding krijgen en hopelijk lang bij elkaar zullen blijven. Daar heeft de site van Ex Terug ontzettend veel bij geholpen. Deze site levert een belangrijke bijdrage aan mijn levensgeluk en daar ben ik heel dankbaar voor.

Reageren is niet mogelijk