Kunststof kisten slijten vrijwel niet

boxpall - Kunststof kisten

Wilt u graag uw producten veilig vervoeren? Kunt u het niet afsluiten in een kartonnen doos of inpakken in verpakkingsmateriaal omdat het onpraktisch is? Dan kunt u het beste even op onze website kijken. Op boxpall.nl kunt u namelijk kunststof kisten kopen. Kunststof kisten zijn leverbaar in diverse formaten. Maar, en dat is erg belangrijk, we leveren ze wel alleen in universele maten. Dat betekent dat u ze eenvoudig retour kunt sturen naar bijvoorbeeld de groothandelaar. Daar worden de kunststof kisten opnieuw gevuld en zo kan dit proces zich dagelijks herhalen. Onze kunststof kisten zien de hele wereld. Het prettige aan transportbedrijven is het feit dat ze mondiaal vrijwel overal dezelfde maten in acht nemen. Dat geldt voor kunststof kisten, pallets, containers et cetera. U moet immers de ruimte van een vrachtschip of vrachtwagen optimaal gebruiken en dat kan alleen als iedereen dezelfde regels in acht neemt. U kunt natuurlijk ook onze kunststof kisten intern gaan gebruiken. We verkopen ze namelijk voor diverse doeleinden. Wellicht dat u in een ziekenhuis werkt met een enorme keuken. Omdat u dan de vuile was van de schone was moet scheiden kunt u er verschillende kunststof kisten voor gebruiken. Een ander groot voordeel is dat u de afwas kunt laten uitlekken totdat de borden, pannen en bestek weer helemaal droog zijn.

In onze kunststof kisten kunt u voedingswaren vervoeren

De meeste kunststof kisten worden gebruikt voor het vervoer van aardappelen, knollen, fruit en groente. Aarde kan door de kisten heen vallen en deze producten hebben genoeg bewegingsruimte in de kunststof kisten. En dat is erg belangrijk tijdens het vervoer. Als ze te dicht op elkaar gedrukt zitten, dan kunnen ze eenvoudig kneuzen. Als u ze voorzichtig in de kisten legt dan kan er tijdens het vervoer niets verkeerd gaan. Niet alleen worden onze kunststof kisten tijdens het vervoer gebruikt. Een groenteboer, agrariër of een medewerker van de groente-afdeling in een supermarkt gebruikt kunststof kisten voor de opslag van hun waren. Wist u dat u ze om kunt draaien en er handige verplaatsbare displays van kunt maken? En u hebt er maar weinig onderhoud aan. Immers, u kunt ze met een doekje weer schoon maken want hard plastic is simpel te reinigen. Op onze website hebben we de diverse kunststof kisten handig ingedeeld in de volgende categorieën:

  • Hygiëneboxen
  • Kunststof baken,
  • Palletboxen,
  • Kunststof pallets,
  • En accessoires zoals deksels.

Wilt u graag weten wat onze producten precies kosten? Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Geef uw wensen aan hen door via een e-mail of door hen op te bellen. Zij sturen u namelijk dezelfde middag nog een vrijblijvende offerte op met daarin een duidelijk overzicht van de kosten en de levertijden.

Ze worden geleverd in universele maten

Wilt u graag kisten op maat laten maken omdat u ze intern gaat gebruiken? Misschien komen ze op een vaste plek te staan, misschien wilt u om uiteenlopende redenen uw magazijn ergonomisch indelen en zoekt u daarom kisten in bepaalde afmetingen. Het is zeker mogelijk om van onze standaardmaten af te wijken. Ook in dat geval moet u echt eens contact met ons opnemen. Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen en veranderingen binnen ons assortiment? Dan kunt u Boxpall volgen via de sociale media. Wij zijn namelijk lid van Twitter en Facebook. Dus like en volg ons zodat u geen enkele update meer mist. Onze kunststof kisten zijn van alle markten thuis en zowel nuttig in de levensmiddelenindustrie, de zorg, de horeca als in een chemisch laboratorium. En ze zijn zowel leverbaar met als zonder wieltjes!

Reageren is niet mogelijk