Leiden Schiphol met de taxi

Vorige week begon mijn vakantie in Mexico. Ik had alles goed voorbereid voor deze vakantie, maar moest op het laatste moment voor van Leiden naar Schiphol een taxi regelen. Een paar jaar geleden leerde ik een vrouw kennen op mijn werk. Ik werkte voor een groot bedrijf in Amsterdam en zijn werkte voor ditzelfde bedrijf, maar dan in Mexico. Zij kende de collega die naast mij zat erg goed, want hij had haar getraind toen zij net begon bij dit bedrijf. Hij komt uit Spanje en ging naar Mexico toen ze het eerste kantoor daar opende. Hij bleef daar een paar weken, zodat hij alle nieuwe werknemers de belangrijkste dingen kon uitleggen, hier was zij ook bij. Dit was een paar jaar geleden, maar deze keer was zij in Nederland om met een aantal mensen te praten en een training te volgen. Ze wilde graag met hem lunchen en ze nodigden mij ook uit om mee te gaan. De lunch was erg gezellig en ik vond het een erg leuke vrouw. Een paar maanden later moest ik het kantoor in Mexico bezoeken voor een project op werk. Het bedrijf betaalde alles en regelde ook van Leiden naar Schiphol een taxi. Normaal zou ik met het openbaar vervoer gaan, maar aangezien het bedrijf betaalde, was van Leiden naar Schiphol een taxi erg gemakkelijk. Ik had ook tijd om haar weer te zien en samen gingen we lunchen. Na het werk liet ze mij de stad zien en we hadden het erg gezellig samen. Nu zijn we een paar jaar verder en ik heb besloten om een paar maanden vrij te nemen om te reizen. Ik had nog veel contact met deze vrouw uit Mexico en ze nodigde mij uit om in Mexico mijn reis te beginnen. Dat leek mij erg leuk, want ik vond het destijds een mooi en interessant land. De vlucht was erg vroeg in de morgen en ik dacht er niet bij na dat er nog geen openbaar vervoer reed, ik moest van Leiden Schiphol met de taxi.

Van Leiden naar Schiphol met Taxi de Leeuw

Mijn vlucht was al om zes uur in de morgen en met een intercontinentale vlucht wil ik minimaal twee├źnhalf uur van te voren aanwezig zijn. Ik wilde niet dat een vriend, of familielid in de nacht wakker moest worden, dus ik besloot om van Leiden naar Schiphol een taxi te nemen. Vaak is een taxi naar Schiphol niet erg goedkoop, ik hoopte dat ik ergens een goedkope rit kon vinden. Toen ik online naar een taxi zocht, vond ik de website deleeuwtaxi.nl. Hier kon ik al een taxi van te voren reserveren, zodat ik niet meer in de nacht een taxi hoefde te bellen. Op de website stond aangegeven dat dit de goedkoopste taxi in de buurt was, dus ik besloot om van Leiden naar Schiphol met Taxi de Leeuw te gaan.

Een goede en goedkope taxi

Van Leiden naar Schiphol met Taxi de Leeuw was voordeliger dan met andere taxibedrijven. De taxi stond netjes voor de deur op het moment dat ik aangevraagd had. De taxichauffeur was erg aardig en reed erg netjes. Soms heb je taxichauffeurs die erg hard rijden, maar deze man reed erg goed. Ik was ruim op tijd op Schiphol en mijn vakantie kon beginnen. Ik kan iedereen Taxi de Leeuw aanraden

  • De rit van Leiden naar Schiphol met Taxi de Leeuw was voordelig
  • Je kan van te voren een taxi reserveren
  • De taxi stond op het afgesproken tijdstip voor de deur
  • De taxichauffeur was vriendelijk en reed erg goed

Reageren is niet mogelijk