Spinnenbestrijding in ons pand

Het klinkt een beetje cliché, maar mijn collega’s en ik zijn bang voor spinnen. Nu wordt het buiten weer kouder en lijkt het wel alsof we als een magneet alle spinnen uit de omgeving aantrekken. Het hele trappenhuis in ons pand is vergeven van de spinnenwebben en we krijgen al de kriebels als we er langs lopen. Het gebeurt ook regelmatig dat we worden opgeschrikt door één van de dames bij ons op de afdeling die een gilletje slaakt wanneer er weer een spin ergens over de muur kruipt. Nu moet ik zeggen, we zijn met een groot aantal dames bij ons op het werk, dus het kan af en toe ook zijn dat we elkaar aansteken in paniek, maar ik heb als officemanager maar besloten dat de maat vol is en ben overgegaan tot spinnenbestrijding. Dan zijn we in ieder geval snel van het probleem af.

Spinnenbestrijding op hoog niveau

Ik ben gewoon online gaan zoeken op spinnenbestrijding en kwam zo op b-cleanservice.nl terecht. B-CLEAN is een schoonmaakbedrijf dat ook spinnenbestrijding inzet en dat klonk mijn als muziek in de oren. Ik heb geen seconde gewacht en ben direct in de telefoon geklommen. Natuurlijk heb ik wel even uitgelegd wat voor bedrijf we zijn en wat voor kippenhok het hier soms is als er een spin ontdekt wordt, dus dan waren ze voorbereid voor als ze de spinnenbestrijding kwamen uitvoeren. Daarbij heb ik overigens wel even voor de zekerheid gevraagd of het niet alleen het verwijderen van de spinnen en de webben betrof, maar dat spinnenbestrijding ook preventief werkt. Anders blijven we natuurlijk aan de gang. B-CLEAN verzekerde mij ervan dat ze:

  • Spinnen verwijderen
  • Alles schoonmaken
  • Krachtige bestrijdingsmiddelen aanbrengen
  • Insecten, waaronder spinnen, weren

Dit was precies waarnaar ik voor ons bedrijf op zoek was, dus ik heb een afspraak gemaakt en B-CLEAN kon al snel ter plekke aan de slag om spinnenbestrijding effectief in te zetten.

B-CLEAN werkt snel en vakkundig

Hoe bang de dames op de afdeling ook waren, ze vonden de spinnenbestrijding dan wel weer heel erg interessant. Misschien ook wel omdat ze er oren naar hadden om thuis spinnenbestrijding in te zetten. Ze waren in ieder geval stuk voor stuk onder de indruk van de vakkundigheid waarmee B-CLEAN aan de slag is gegaan in ons bedrijfspand. Uiteraard zijn de webben en spinnen verwijderd en is er grondig schoongemaakt, want ze gebruiken een bepaald middel waarmee niet alleen de boel mooi schoon is, maar er ook een soort afstotend laagje wordt aangebracht dat spinnen afweert en waarmee ze niet snel meer binnen komen. Ik heb me zelfs laten vertellen dat dit tot 6 maanden actief blijft en dat is geweldig, al heb ik net alvast wel een afspraak gemaakt om de spinnenbestrijding te herhalen in maart van het komend jaar, want je zult zien dat er dan weer hele hordes spinnen op uittrekken als het weer warmer wordt. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Het is erg prettig om te weten dat de middelen die gebruikt worden bij de spinnenbestrijding niet schadelijk zijn en dat deze tevens vuilafstotend werken. Hiermee slaan we als het ware twee vliegen in één klap, want niet alleen zijn we de spinnen kwijt, maar hebben we ook nog eens een lekkere opfrisbuurt voor het trappenhuis van ons pand gehad. Dat was ook wel nodig, want het is best een oud pand en dat trekt natuurlijk ook insecten en spinnen aan. We zijn erg tevreden met het werk dat B-CLEAN heeft geleverd en inmiddels heb ik het nummer hoog in mijn telefoonlijstje staan, zodat ik ze altijd weer kan inschakelen voor dit soort werkzaamheden.

Reageren is niet mogelijk