Online pallets bestellen? Pallet Spoed voor voordelige pallets in diverse afmetingen!

Bent u opzoek naar mooie stevige pallets of heeft u snel pallets nodig? Bestel dan uw pallets eenvoudig en gemakkelijk online bij Pallet Spoed! Wij bieden u pallets aan in allerlei afmetingen en kwaliteiten. Ons brede assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte pallets. Levering vindt bovendien altijd plaats binnen 2-3 werkdagen na bestelling en u hoeft daarbovenop géén transportkosten te betalen! Of u nou een kleine pallet van 40 x 60 cm wilt bestellen voor een kleine opslag of voor het maken van industriële meubels of juist een grote pallet tot en met 114 x 114 cm nodig hebt. Ideaal voor het verplaatsen en transporteren van productie. Pallet Spoed is een winkel voor particulieren en zakelijke klanten. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bezoek dan onze website palletspoed.nl!

Houten, kunststof en CP pallets bestellen

Uiteraard kan in ons brede aanbod verschillende materialen niet ontbreken. Pallet Spoed heeft stevige houten pallets, Europallets, kunststof pallets Online pallets bestellen? Pallet Spoed voor voordelige pallets in diverse afmetingen!en CP Pallets voor chemische stoffen beschikbaar.

CP pallets
Speciaal voor de chemie-industrie is de Chemische Pallet in het leven geroepen. Kenmerkend voor deze houten pallet is het lichte gewicht en de gladde structuur. Ze zijn bewust extra glad gemaakt om ervoor te zorgen dat stof, vuil en chemische stoffen zich niet aan de pallet kunnen gaan hechten.

Houten pallets
Deze pallets staan bekend vanwege een hoge draagkracht en goede kwaliteit. Wanneer het gewicht op de pallet goed wordt verdeeld, heeft de pallet een draagvermogen tot wel 2.000 kilo! Tevens zijn houten pallet zeer milieuvriendelijk doordat deze eenvoudig gerecycled kunnen worden. Bovendien zijn ze voordelig in aanschaf. U kunt ze gebruiken voor ruilhandel, internationale handel en voor stellingen. Al onze pallets zijn behandeld volgens de ISPM 15-regeling, zodat besmetting van organismen wordt voorkomen.

Kunststof pallets
In veel gevallen nog een onbekende variant tussen de pallets. Ze worden namelijk normaliter enkel ingezet bij de transport van levensmiddelen. Dit heeft te maken met de voordelen van kunststof pallets: ze zijn zeer licht, vet- en vochtwerend. Bovendien is het reinigen een gemakkelijk klus en kunnen ze steriel worden gemaakt. In onze webshop kunt u deze pallets bestellen in de volgende afmetingen: 80 x 120 cm, 110 x 110 cm en 100 x 120 cm.

Pallets bestelt u bij Pallet Spoed

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor de voordelige pallets van Pallet Spoed. De meest gekozen pallets zijn houten, aangezien deze scherp geprijsd zijn en veel worden toegepast in de transport, en opslag. Afhankelijk van uw type transport of andere toepassing, zorgen wij ervoor dat u de juiste pallets kunt bestellen bij ons!

Voordelen pallets bestellen bij Pallet Spoed:

 • Binnen 2-3 dagen na bestelling gratis geleverd
 • Breed assortiment
 • Diverse afmetingen
 • Geen slechte of kapotte pallets
 • Hoge beoordelingen van klanten
 • Hoogwaardige kwaliteit en B-keuze
 • Nieuwe en gebruikte pallets leverbaar
 • Pallets te bestellen vanaf € 3,98,-
 • Verschillende palletmaterialen; hout-, CP en kunststof
 • Vriendelijke chauffeurs
 • Wij nemen genoegen met minder, lage en eerlijke tarieven

Geschikte pallets eenvoudig online bestellen? Of het nou om gebruikte pallets of juist om de kunststof variant gaat, wij bieden u altijd een uitgebreid aanbod pallets aan die u kunt bestellen tegen de voordeligste tarieven. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan gelijk onze webshop: palletspoed.nl. Ons team staat graag voor uw pallet wensen, vragen én snelle leveringen klaar!

Reageren is niet mogelijk