Bent u toe aan een nieuwe cp1 pallet?

Ons transportbedrijf heeft onlangs een nieuwe manager aangenomen en deze heeft bekeken waar wij geld konden besparen. De zaken gingen de afgelopen jaren niet heel goed en vandaar dat er dus eerst een andere manager is aangenomen. Deze heeft meteen orde op zaken gesteld. Hij heeft namelijk bekeken wat er allemaal mis ging binnen ons bedrijf en hij heeft toen gezien dat wij heel veel geld over de balk gooiden door altijd nog met houten pallets te werken. In principe is er niet veel mis met een houten pallet, maar het is wel zo dat je tegenwoordig andere pallets kunt gebruiken die veel langer mee gaan. Dat houdt in dat je dus op de lange termijn heel veel geld kunt besparen en die besparingen waren bij ons meer dan welkom. Deze nieuwe manager heeft mij opgedragen om te gaan kijken waar ik een goede cp1 pallet kon krijgen. Hij stelde namelijk voor om op een cp1 pallet over te stappen omdat hij wist dat een cp1 pallet veel beter was dan een simpele houten versie. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een cp1 pallet te vinden en ik heb toen diverse bedrijven benaderd. Ik kreeg van hen allemaal te horen dat ik het beste een cp1 pallet kon gaan kopen bij de mensen van Spall-Kunststof-Pallets.nl. Deze site heb ik daarom eerst maar eens even goed doorgenomen omdat ik graag wilde weten of ik hier ook een goede deal zou kunnen sluiten. Ik heb toen gezien dat dit bedrijf heel veel mogelijkheden biedt en daarom wilde ik graag weten wat zij voor een cp1 pallet vroegen. Ik heb toen te horen gekregen dat ik voor een goede cp1 pallet niet veel geld hoefde te betalen en zeker niet wanneer ik er veel kocht. Ik heb toen met de nieuwe manager overlegd hoeveel wij nodig hadden en ik heb toen te horen gekregen dat wij een groot aantal konden gaan inkopen. Als wij namelijk nu zouden overstappen op de cp1 pallet dan zou dat heel goed getimed zijn. Er was namelijk net een heel grote klant binnengehaald en deze wilden wij natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. 

Een cp1 pallet gaat veel langer mee 

Wij hebben al heel snel een cp1 pallet gekocht via de site van qpall-kunststof-pallets.nl en ik kan u zeggen dat wij daar geen seconde spijt van hebben gehad. Als je hier namelijk een cp1 pallet koopt, weet je zeker dat je een goede aankoop doet. Ik wilde daarom ook graag even een recensie over dit bedrijf schrijven want ik denk dat veel mensen hier heel goede zaken zouden kunnen doen. 

Wilt u ook een bestelling plaatsen? 

Mocht u ook graag op duurzame pallets willen overstappen, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van qpall-kunststof-pallets.nl te surfen 
  • Te bekijken welke pallets u hier allemaal kunt kopen 
  • Een bestelling te plaatsen wanneer u zeker wilt zijn dat u kwaliteit ontvangt

Ik ben blij dat wij met dit bedrijf zaken zijn gaan doen want wij zijn heel goed geholpen en wij hadden onze pallets snel in huis. 

Reageren is niet mogelijk