Onze maximale hypotheek berekenen

Een tijdje geleden werd het voor mijn man en mij duidelijk dat we eigenlijk al jaren teveel aan het betalen waren voor onze hypotheek. Als je zelf een hypotheek hebt, dan weet je dat dit al duur genoeg is. Als je dan ook nog eens teveel betaalt, dan is dat erg vervelend. We hebben dan ook de nodige onderzoek gedaan voordat we actie gingen ondernemen op het eventueel teveel betalen van hypotheekrente.

  • Annuïteitenhypotheek
  • Lineaire hypotheek

Onze huidige maximale hypotheek berekenen was heel erg eenvoudig via de website Ik ben frits. Hier kun je een heleboel informatie vinden over verschillende hypotheken. Met je maximale hypotheek berekenen kom je er niet alleen achter hoeveel je eigenlijk in een hypotheek kunt krijgen, maar ook welke soort hypotheek het beste voor je is. Wij hadden een van de oudere soorten hypotheken, maar op dit moment zijn er eigenlijk maar twee soorten. De annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Beide hypotheekvormen hebben uiteraard zo hun voordelen, maar er is er vaak maar een die het beste bij je past. Dit was ook zo in ons geval. Binnen deze onderverdeling van hypotheken zijn er natuurlijk nog meer soorten. En met je maximale hypotheek berekenen kom je er snel achter wat het beste voor jou zal werken. Wij zouden het zeker aanraden om naar de website Ikbenfrits.nl te gaan en hier eens verder te kijken.

Een afspraak voor een branded hypotheek

Op de website Ikbenfrits.nl hebben wij in eerste instantie ons goed ingelezen. Wij vinden het prettig om ons niet zomaar door iemand anders te laten informeren over bijvoorbeeld branded hypotheken. We willen zelf graag ook wat achtergrond informatie hebben, zodat we in ieder geval al een beetje w eten waar het over gaat. Op die manier kunnen we ook zelf tot een betere conclusie komen. Zo ook met branded hypotheken. Nadat we zelf de nodige basisinformatie op hadden gedaan, hebben we een afspraak gemaakt met Frits van Ikbenfrits.nl. Dit is zeker iets dat we aan iedereen aan kunnen raden. Het is fijn om een adviesgesprek te hebben met iemand die onpartijdig en open is. Frits is eerlijk over hypotheken en geeft je graag een persoonlijk advies over wat het beste voor jouw situatie zal werken. Voor ons was het erg verhelderend en aan de hand van het advies dat wij kregen over branded hypotheken kwamen we een stuk dichter bij het maken van een beslissing.

Onze hypotheek oversluiten

De een behoudt jarenlang dezelfde hypotheek terwijl een ander liever eens in de zoveel jaar overstapt. Voor degene die het niet weten: wanneer je een hypotheek wilt oversluiten dan moet je vaak een boeterente betalen. Dit schrikt veel mensen af en ze verdiepen zich hier dan ook niet in. Wij behoorden ook tot deze groep mensen totdat vrienden ons vertelden dat het vaak nog best voordelig kan zijn om de boeterente gewoon te betalen en te kiezen voor je hypotheek oversluiten. Dit kan je een heleboel geld besparen door de jaren heen. Wil jij ook het liefst je hypotheek oversluiten? Kom dan vandaag nog naar de website Ikbenfrits.nl. Dit betekent absoluut niet dat je direct een beslissing moet maken. Je kunt ook gewoon de mogelijkheden bekijken en bedenken wat voor jou het beste zal werken. Uiteraard geeft Frits je hier graag een persoonlijk advies in. En op de website kun je ook voldoende informatie vinden hierover. We kunnen je zeker aanraden om vandaag nog een afspraak te maken en aan de hand daarvan te bekijken wat voor jou een goede beslissing zal zijn. Het kan in ieder geval geen kwaad.

Reageren is niet mogelijk