Op zoek naar de beste diensten voor webdesign

Al jaren droom ik van een eigen webshop. Ik importeer woonaccessoires uit Scandinavische landen en verkocht ze eerst alleen via allerhande creatieve markten en evenementen. Eigenlijk vond ik het een beetje eng om een webshop te beginnen. Ik wist ten eerste niet hoe ik een webshop moest bouwen, dus wist dat ik diensten voor webdesign nodig ging hebben. Ook vond ik het maar ingewikkeld lijken hoe ik die webshop vervolgens zelf moest inrichten. Maar toen ik voor de zoveelste keer met een grote berg Scandinavisch design in de schuur stond, allemaal ingekocht in Zweden dit keer, vond mijn vriend dat het niet langer kon. Ik moest en zou een webshop laten bouwen, anders gingen al die spullen ons hele huis in beslag nemen. En daar had hij wel een beetje gelijk in. Nog diezelfde avond ben ik online naar diensten voor webdesign gaan zoeken. Ik werd in eerste instantie een beetje overweldigd door de enorme keuze en variatie in diensten voor webdesign, het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig websites kan bouwen. Ik vond het dus ook heel moeilijk om uit dat enorme aanbod de juiste partij te kiezen, die precies kon leveren wat ik in gedachte had. Ik wilde namelijk niet zomaar een simpele webshop, maar eentje waarbij ik zelf heel eenvoudig alle content kon beheren, producten toe kon voegen en met uitgebreide opties als kortingscodes, verschillende verzendmethodes en meerdere productvariaties op één pagina. Bij Krens ict-beheer had ik een heel fijn introductiegesprek en ze verzekerden me alles te kunnen bouwen wat ik wilde. En het resultaat is inderdaad top!

De diensten voor webdesign van Krens ict-beheer

Bij krensictbeheer.nl weten ze als geen ander hoe belangrijk een goede website is. Je website is je visitekaartje en op basis van het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid ervan bepalen klanten vaak al of ze een goed gevoel hebben bij je bedrijf. Als je een klant live spreekt is het gemakkelijk om ze uit te leggen wat je product of dienst is, en te laten zien dat je er persoonlijk bij betrokken bent. Maar een klant die online rondneust, mist die persoonlijke benadering. Daarom zijn diensten voor webdesign zo’n enorm gat in de markt! Een goed werkende, aantrekkelijk ogende website is een magneet voor potentiële klanten. Ten eerste al omdat hoe beter een website in elkaar zit, hoe beter hij door google gevonden wordt, en daarnaast omdat het de klant instant vertrouwen geeft in jouw product of dienst. Onderschat dus nooit de waarde van diensten voor webdesign! Houd bovendien in je achterhoofd dat goedkoop wel eens duurkoop zou kunnen zijn. Een kennisje die zogenaamd verstand van zaken heeft, maar gerust voor een vriendenprijsje zijn diensten voor webdesign aanbiedt, heeft wellicht goede bedoelingen, maar kan niet datgene leveren wat een professioneel, gespecialiseerd bedrijf kan. 

Een website met alle gewenste elementen

De diensten voor webdesign van Krens ict-beheer omvatten het ontwerp en de bouw van jouw ideale website, met alles wat je graag wilt hebben en tips voor een nóg beter resultaat, zoals het gebruik van:

• Een contactformulier.
• Een ingebouwde chatfunctie.
• Een blog.
• Uitgebreide zoekmogelijkheden.
• Een ‘niet op voorraad’ embleempje voor uitverkochte items.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan geïmplementeerd worden in jouw website. Bovendien zijn hun gebruiksvriendelijke CMS-systemen extreem gemakkelijk in gebruik, en kun je dus je eigen content beheren. Is zelfs dat teveel gevraagd? Dan kun je hun diensten voor webdesign combineren met pakketen van hun partners, zoals een tekstbureau of content creator, zodat je het complete proces volledig uitbesteedt en geen omkijken meer hebt naar je website, super handig! 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk