Met een budget verhuisservice altijd de service die bij jouw budget past

Een nieuw huis kopen, nieuwe meubels uitzoeken, klussen in het huis; er komt veel gedoe en geld kijken bij een verhuizing naar een nieuwe woning. Hoe leuk deze verandering ook is, je moet wel op de centen blijven letten. Gelukkig bestaat er de budget verhuisservice van De Mannen van Stoof. Al vanaf €65 kan je een volledig verzorgde verhuisservice hebben. De Mannen van Stoof bieden hun budget verhuisservice aan vanuit Breda, maar kunnen jou door het hele land helpen verhuizen. De mannen en vrouwen van de verhuisservice zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het verhuizen van jouw inboedel. Dit is onder andere te lezen op demannenvanstoof.nl. Wat kan de budget verhuisservice jou zoals bieden:

  • Een verhuiswagen
  • Ervaren verhuizers
  • Verhuismateriaal
  • Verhuisbenodigdheden

Het fijne van deze budget verhuisservice is dat je zelf kan bepalen hoe duur je het maakt. Je kan een verhuisman of verhuisvrouw huren met verhuiswagen en toebehoren of je kan een volledig team huren en zelf helemaal niks hoeven doen. Vind je het wel zo gezellig om met familie en vrienden te verhuizen, maar hebben jullie hier weinig ervaring mee? Dan kan je voor de super budget verhuisservice gaan en slechts een verhuizer inhuren met verhuiswagen en de rest kan jij samen met jouw familie en vrienden doen. Zo heb je wel de kennis van de professional bij de hand, maar hoef je er geen vijf te betalen om al het werk te doen. Deze professionals weten precies hoe om te gaan met uw inboedel en zij zijn uiteraard betrouwbaar.

De beste budget verhuisservice voor jouw verhuizing

Joop en Marie verhuisden eerder dit jaar van Breda naar Stampersgat. Omdat de verhuizing hen al genoeg geld kostte, maakten zij gebruik van de budget verhuisservice van De Mannen van Stoof. “Wij wilden al jaren weg uit de stad en naar het platteland verhuizen. Toen de gelegenheid zich eindelijk voordeed en wij ons droomhuis in Stampersgat vonden, grepen wij die kans met beide handen aan. Er moet wel aardig wat aan het nieuwe huis verbouwd worden en met een krappe hypotheek, besparen we waar we maar kunnen. Dus zo ook op de verhuiskosten. Wij hoorden van De Mannen van Stoof en de budget verhuisservice die zij aanbieden. Dit sprak ons meteen aan. Stampersgat is niet erg ver van Breda vandaan, dus aan het vervoeren van de inboedel zouden we niet veel tijd kwijt zijn. We besloten daarom om een verhuizer in te huren met vrachtwagen en verhuisbenodigdheden. Qua mankracht werden bij bijgestaan door geweldige vrienden en familie die graag onze droom wilden helpen werkelijkheid maken. Na een fijne kennismaking met De Mannen van Stoof, brak daar de verhuisdag aan. Onze professionele verhuizer was zowaar een vrouw! Maar man, wat kon zij haar handen uit de mouwen steken! Ze gaf ons geweldig advies over hoe wij onze meubels het beste konden inpakken en sjouwde de hele dag met allerlei zware objecten van het huis naar de verhuiswagen. Erg vriendelijk en ze ging met veel zorg om met onze inboedel. In een halve dag hadden we alles over verhuisd! We hadden dit niet zonder deze geweldige vrouw van De Mannen van Stoof kunnen doen!”

Het organiseren van jouw verhuizing

Wil jij ook graag een budget verhuisservice voor jouw verhuizing? Dat kan! De Mannen van Stoof bieden verschillende services aan. Heb je geen mankracht nodig? Dan kan je bij hen ook alles kopen voor verhuisbenodigdheden. Heb je wel mankracht nodig? Dan kan je een afspraak maken en vindt er een kennismaking plaats waarbij er een offerte wordt gemaakt op basis van jouw inboedel en wensen.

Reageren is niet mogelijk