Rondreizen Peru

Beleef een verrijkende vakantie tijdens de rondreizen in Peru. Het land is zeker een reis waard door de rijke cultuur en natuur. Om er zeker van te zijn dat u niets mist, is het handig uw rondreis goed te plannen. Helaas is het onmogelijk alles te bezoeken van het land. Als het uw eerste reis is, dan is het handig na te gaan welke plekken essentieel zijn voor de beleving van het land. Daarom is het raadzaam hiervoor een deskundige in te schakelen als ToPeru. Dankzij hun eigen ervaringen en kennis over rondreizen door Peru kunnen zij u adviseren in het samenstellen van uw vakantie. Hierbij wordt natuurlijk ook gevraagd naar uw eigen wensen, behoeften en mogelijkheden. U gaat een andere reis krijgen als u het leuk vindt om veel rond te trekken, dan als u liever tussendoor en bij de afsluiting wilt rusten. Niet alleen weet ToPeru het juiste schema te maken, maar ze weten voor u ook de juiste indeling te maken die aansluit bij uw wensen en hiervoor de juiste plekken aan te wijzen. Zij weten de juiste locaties aan te wijzen waar u veel plezier aan gaat bleven. Na het bezoeken bent u nog lang niet klaar met de rondreizen door Peru en gaan er vast nog meer volgen.

De georganiseerde rondreizen Peru

Bij ToPeru heeft u de keus mee te gaan in de standaard rondreizen Peru die zij hebben. Er zijn zes varianten die allemaal een complete reis garanderen waar cultuur, natuur, avontuur en ontspanning aan bod komen. De plekken en afwisseling kunnen alleen er verschillen. Het gaan om individuele reizen, maar bij de excursies wordt u ingedeeld in de kleine groepen. Voorbeelden van de rondreizen Peru zijn:

  • Absoluut Peru: een ontdekkingstocht van 3 weken langs onder meer Lima, Colca Canyon, Puno en de Inca Trail.
  • Hart van Peru: een mix van cultuur en natuur van 10 dagen langs de Heilige vallei van de Inca’s, Macchu Picchu, Arequipa en ook de Colca Canyon.
  • Macchu Picchu en Manu: een rondreis van 12 dagen waar u naast Lima en de verloren stad van de Inca’s ook het tropische regenwoud van Manu gaat ontdekken.
  • Noord Peru: een reis van 16 dagen in het gebied boven Lima met oude pre-Colombiaanse culturen, de stad Trujilo en de omgeving van Chiclayo.
  • Pittorsk Peru: deze reis duurt 15 dagen en staat in het teken van avontuur langs het van Titiacaca, de Heilige vallei, de Inca Trail en door het Amazone oerwoud.
  • Veelzijdig Peru: drie weken lang reizen door Zuid en Noord Peru langs Lima, Puna, Arequipa Trujilo en Chiclayo.

Een verrijkend avontuur

Op de website toperu.nl is gedetailleerdere informatie te vinden over de genoemde zes rondreizen Peru. Bent u na het lezen van de details nog niet tevreden over wat u te wachten staat op de vakantie, dan kan ToPeru ook een individuele reis samenstellen. Naast het selecteren van de beste bezienswaardigheden, kunnen zij ook de beste hotels voor u vinden. Zij zijn bekend met de beste accommodaties die geschikt zijn voor de bezochte plekken. Zowel hotels als hostels staan in hun bestand. Welke soort verblijf u ook zoekt, zij hebben de geschikte plekken met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Zoekt u gewoon een plek om te slapen? Dan hebben ze daar het juiste hotel of hostel voor. Wilt u echt een paar dagen bijkomen na dagenlang rondreizen Peru, dan vinden ze voor u het hotel met de gewenste comfort. U hoeft niet af te zien tijdens de rondreizen Peru. Alleen met de beste plekken kunt u optimaal genieten van dit prachtland in Zuid Amerika. ToPeru helpt u graag op weg door uw rondreizen Peru.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk