Waar kan je een goedkope container huren?

Bijna vijf jaar geleden ben ik een eigen bedrijf begonnen. Ik was altijd al ge├»nteresseerd in het ondernemerschap, maar durfde nooit de stap te zetten. Het leek mij altijd veiliger om voor een baas te werken en dat is het ook. Meerdere jaren heb ik in de retail gewerkt en heb daar verschillende functies bekleed. Het grootste gedeelte ben ik inkoper geweest voor verschillende ketens en dat vond ik altijd het leukste. Het is veel werk om een mooie collectie met het team in te kopen, maar het maakt mij altijd erg trost als de collectie klaarstaat voor het nieuwe seizoen. Een mooie collectie inkopen kan maanden duren en voor iemand die er geen ervaring mee heeft klinkt dat al veel werk. Maar het hele proces is veel ingewikkelder en langzamer dan veel mensen denken. Bij mijn laatste baan als inkoper werkte ik vier jaar, maar helaas ging het bedrijf uiteindelijk failliet. Ze verkochten vooral luxere artikelen en die werden veel minder gekocht tijdens de crisis. Klanten moeten dan toch vaak bezuinigen en kiezen dan vaak voor een goedkoper alternatief. Ik besloot toen om wat tijd voor mezelf te nemen en goed na te denken over wat ik daarna wilde doen. Het zou niet gemakkelijk zijn om een nieuwe baan te vinden, maar gelukkig had ik goed gespaard. Ik sprak een vriend die ondernemer is en die vroeg mij of ik er niet gedacht had over het ondernemerschap, ik had tenslotte al veel ervaring opgedaan. In eerste instantie leek het mij niets, maar uiteindelijk bleek het een idee dat ik niet uit mijn hoofd kon zetten. Na de markt goed onderzocht te hebben besloot ik om in het klein voor mezelf te beginnen. Nu is het bijna vijf jaar later en loopt mijn bedrijf erg goed, ik kan er tenminste goed van rond komen. Een paar maanden gelden had ik mijn grootste bestelling ooit gedaan en die was vorige week binnengekomen. Normaal deed ik veel kleine bestellingen bij leveranciers, maar deze bestelling was veel groter. Opeens stond het magazijn vol met dozen en moest ik nadenken over het afval, want daar had ik nog niet bij stil gestaan. Ik had daar geen oplossing voor en zocht een bedrijf om een goedkope container huren.        

Goedkope container huren via bedrijfsafval.nl

Ik vroeg mijn vriend om raad en die zei dat een goedkope container huren mogelijk is bij www.bedrijfsafval.nl. Ik nam contact met ze op en ze konden mij direct helpen. Ze vroegen naar mijn situatie, waarvoor ik een goedkope container huren wil en hoeveel. Ik kon duidelijke afspraken maken over de plaatsing en hoe vaak de container geleegd moet worden. Voor mijn bedrijf verschilt dat erg per maand, waardoor het fijn is dat we hierover duidelijk afspraken kunnen maken. Een tijdje geleden was de container eerder vol, maar dat was geen probleem. Ik belde het bedrijf op en al snel konden ze de container weer leeg halen. Je kan er niet alleen goedkope container huren, maar het is ook fijn dat ze erg betrouwbaar zijn en je niet voor verrassingen komt te staan

Voor een goedkope container raad ik bedrijfsafval.nl aan:

  • Je kan een goedkope container huren in verschillende maten en soorten
  • Er worden duidelijke afspraken gemaakt over het plaatsen en ophalen van de container
  • Er zijn geen verborgen extra kosten
  • Het contract is maandelijks opzegbaar

Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed. Ik werk nu een paar maanden met ze samen en ben erg tevreden. Wilt u een goedkope container huren, dan is dit een goede keuze.  Lees meer…

Reageren is niet mogelijk