Snel resultaat met een personal trainer in Haarlem

Of je nu graag wil afvallen of juist aankomen, de personal trainer in Haarlem weet wel raad met jouw wens. Sacha Blesgraaf van Totaal-Fit (http://www.totaal-fit.nl) heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen naar hun ideale gewicht en spiermassa. Want je hoeft niet perse af te willen vallen om een personal trainer in te huren, in veel gevallen is zelfs aankomen gewenst. Vooral bij mannen is het mooi om spiervorming te zien. Ze zijn dan breder, en dat is wat bijna elke man (en vaak ook vrouw) mooi vind om te zien. Maar als je niet zo goed weet hoe je spiermassa kweekt, denk dan eens aan het inhuren van de personal trainer uit Haarlem. Sacha heeft al heel wat mensen begeleid en is dus de aangewezen persoon om mee aan de slag te gaan. Ook voor vrouwen is er sinds enkele jaren een nieuwe trend onstaan. Op instagram zien we de hashtag #fitgirl steeds vaker voorbij komen, en dat is eigenlijk een goede ontwikkeling! Niet langer is het namelijk gewenst en in de mode om zo dun mogelijk te zijn. In plaats daarvan willen ook vrouwen, net als mannen, sterk en fit zijn. Fit en sterk is dus het nieuwe slank, wat een goed nieuws! Iedereen heeft namelijk het potentieel om sterk en gespierd te worden, dit is echt niet alleen weggelegd voor de slank gebouwde dames (en heren.) Dus als jij, ook als vrouw, graag wat strakker in je vel zit en spiermassa kweekt, huur dan deze personal trainer uit Haarlem in voor het beste resultaat.

Waarom trainen met de personal trainer in Haarlem?

Je vraagt je misschien af waarom je niet gewoon zelf aan de slag kunt met oefeningen in de sportschool, en dat is niet zo raar. De meeste mensen sporten gewoon zelfstandig, zonder enige vorm van begeleiding. Maar als je net begint is het wel slim om op de hoogte te zijn van wat de beste oefeningen zijn voor jouw lichaam. Ten eerste is het belangrijk dat je niet meteen te hoog inzet, dat gaat namelijk ten koste van het resultaat. Spierpijn is een goed teken, maar je kunt ook te ver gaan en daardoor te lang moeten uitrusten of bijkomen. Dit wil je niet. Je personal trainer in Haarlem kijkt samen met jou welk niveau je al hebt en past daar de oefeningen en gewichten op aan. Zo weet je zeker dat wat je doet past bij jouw huidige lichaamsbouw en conditie. Bovendien is het ook belangrijk dat je in de gaten houdt dat je verhoudingsgewijs correct sport. Als je namelijk uitgebreid je buikspieren traint, maar vervolgens je rug vergeet, raakt je lichaam uit balans. Je hele romp moet als het ware even sterk zijn, en je buik- en rugspieren dienen tegelijk getraind te worden om het mooiste resultaat te krijgen, vooral voor je houding. Hetzelfde geldt voor de voor- en achterkant van je benen. Als je niet goed op de hoogte bent van hoe dit moet kun je het beste bij deze personal trainer uit Haarlem aankloppen. 

Hoe werkt Sacha?

Sacha Blesgraaf van Totaal-Fit werkt als personal trainer in Haarlem met aandacht voor jouw huidige conditie en houdt hierbij je doelen scherp in de gaten. Hij werkt met een aantal verschillende aspecten, namelijk:

  • Conditietraining
  • Spieropbouw
  • Advies over de juiste voeding

Hij is ervan overtuigt dat de combinatie van deze drie de beste resultaten oplevert. Wil jij ook aan de slag en wat kilo’s afvallen of juist spieropbouw kweken? Neem dan contact op met deze ervaren personal trainer uit Haarlem! 

Reageren is niet mogelijk