Toe aan de juiste beheersmaatregelen?

hollandbuilding - beheersmaatregelen

Als u graag wilt voorkomen dat er legionellagroei plaats gaat vinden in uw waterinstallaties en -leidingen, dan is het goed om te weten dat u hier wel wat voor moet doen. Dit gaat niet vanzelf of enkel door alle kranen wekelijks even te spoelen. Dus wilt u ervoor zorgen dat er geen gevaar in het water kan zijn? Denk dan eens aan de juiste beheersmaatregelen. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat alles in kannen en kruiken is. Beheersmaatregelen nemen betekent:

  • Dat u met regelmaat weinig gebruikte kranen door gaat spoelen, zodat er geen waterstilstand kan zijn
  • Het laten opmeten van de watertemperatuur, zodat u zeker weet dat deze niet te hoog of te laag is
  • Het opstellen van een legionella beheersplan, zodat u weet wat u te doen staan

Hebt u dit ook nog nodig? Valt uw bedrijf in de risicogroep en is het daarom van wezenlijk belang om de genoemde beheersmaatregelen door te voeren? Kies dan voor een betrouwbare professional die u hier goed in bij kan staan met raad en daad. Kies dan voor Holland Building, die nog nooit iemand teleur heeft gesteld met zijn aanpak. Wij zijn van alle markten thuis en u kunt dan ook niet alleen bij ons terecht voor de gewenste beheersmaatregelen, die trouwens wettelijk verplicht zijn. Ook staan wij voor u klaar met brononderzoek, desinfectie en keerklepcontrole. Het is maar net wat er allemaal nodig is in uw bedrijfspand! Wij hebben in ieder geval nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen.

Wij zorgen voor professionele beheersmaatregelen tegen legionella

Om een legionellabesmetting te voorkomen, is het het beste om gelijk actie te ondernemen. Voorkomen is altijd beter dan genezen, althans, dat is onze mening. Vindt u dit ook en wilt u daarom een betrouwbare partner in de hand nemen die voor u beheersmaatregelen uit gaat voeren en de waterkwaliteit controleert? Dan kunt u niet meer om Holland Building heen. Wij hebben al vele jaren ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook uitstekend helpen. Onze expertise is zeer groot en daar kunt u echt uw voordeel mee doen. Wij kijken altijd net een stapje verder, zodat duidelijk is wat u te wachten staat. Dan komt u geen vervelende verrassingen meer tegen. Beheersmaatregelen nemen is ons op het lijf geschreven en daarom hebben we er onze professie van gemaakt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u bij ons altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zit. Wij rekenen namelijk helemaal geen hoog tarief voor de beheersmaatregelen, omdat wij snappen dat u hier beslist niet op zit te wachten. Dus wilt u ook niet te diep in de buidel moeten tasten voor legionella beheersmaatregelen, maar toch met een hoog aangeschreven firma in zee gaan? Dan heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Bij ons krijgt u waar voor uw geld!

Wilt u meer weten over dit belangrijke onderwerp?

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met ons team. U kunt ons bereiken door een mailtje te sturen, met daarin uw vraag. Ook kunt u even bellen tijdens kantooruren. Voorts staat het contactformulier op hollandbuilding.nl tot uw beschikking. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen ruim de tijd om u te informeren over de beheersmaatregelen en onze firma, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Uiteraard kunt u ook even naar onze site hollandbuilding.nl surfen, om een impressie te krijgen van wat wij zoal voor u kunnen betekenen.

Reageren is niet mogelijk