Prachtige foto’s maken met de hulp van Han Schnek

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel de mogelijkheid om goede foto’s te maken. Hiervoor hoef je niet eens altijd meer te investeren in een goede camera. Veel mobiele telefoons en tablets geven je de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken en ook nog eens van een goede kwaliteit. Toch gaat er heel wat schuil achter het maken van een foto die van een echt uitstekend niveau is. Foto’s die je tijdens tentoonstellingen ziet bijvoorbeeld of professionele fotografie online of offline. Vind jij het leuk om foto’s te maken en wil je dit naar een hoger niveau tillen? Dan is het aanschaffen van een goede camera alleen niet altijd voldoende. Het volgen van een fotografie workshop van Han Schnek gaat je dan echt helpen.

  • Je camera de baas worden!
  • Wow, heb jij die gemaakt?
  • Praktijkdag reisfotografie
  • Sprekende portretten
  • Zwart-wit fotografie

Hoe vaak heb jij wel niet een foto gezien die gemaakt is door een professionele fotograaf en gedacht dat jij dat ook wel kunt of misschien zag je juist wel in hoe moeilijk het kan zijn om een echt goede foto te maken en is je wens om dit zelf ook te kunnen. Het goede nieuws is dat Han Schnek het jou in een van zijn workshops goed kan leren.

Eendaagse workshops of avond cursussen van Han Schnek

Een professionele fotograaf maakt zulke prachtige foto’s door de kennis die hij of zij heeft over de camera die gebruikt wordt en ook door alle techniek die komt kijken bij een goede compositie, timing en andere aspecten. Er is een hoop waar je over na moet denken om tot een professioneel niveau te komen. Daar komt daarnaast ook een hoop ervaring bij kijken. Toch is het zeker wel mogelijk om de basis van dit alles in een eendaagse workshop of een avond cursus te leren. Han Schnek is hier gespecialiseerd in en hij neemt jou graag mee in het aanleren van de juiste technieken die jij direct in de praktijk kunt toepassen. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat jij weet hoe je camera precies werkt. Veel mensen kunnen de basisfuncties van de camera die ze hebben wel vinden, maar daar houdt het dan ook wel bij op. Dit is zonde, want de beste foto’s die gemaakt worden, zijn vaak gemaakt met behulp van de andere speciale functies op de camera. Leer deze dus kennen met Schnek en word je camera de baas!

Verbaas mensen met jouw prachtige foto’s dankzij Schnek

Heb jij altijd al de zin “wow, heb jij die gemaakt?” willen horen? Dan is dit je kans. Han Schnek leert jou in deze workshop hoe je nu echt een goede foto maakt. Er wordt hierbij veel aandacht besteed aan de compositie in de foto, maar ook bijvoorbeeld de kleurstelling. Er wordt tijdens de cursus van Schnek veel gekeken naar andere foto’s om te zien wat er wel en niet werkt. Aan de hand van de kennis die je hiermee opdoet kun jij dan aan de slag met het maken van je eigen foto’s. Dan is het tijd om je omgeving versteld te doen staan van jouw fotografiekunsten. Het maken van een prachtige foto kan best wat tijd in beslag nemen. Neem die er dan ook voor. Wees geduldig en het moment van die ene prachtige foto komt vanzelf. Wil jij betere reisfoto’s maken? Volg dan de workshop over reisfotografie. Je gaat dan in een van de grote steden in Nederland op pad met een professionele reisfotograaf. Hij of zij laat je zien hoe je dit nu echt aanpakt.  Lees meer op de website.

Reageren is niet mogelijk