Uw team naar een hoger niveau met een incompany cursus

Zijn er binnen uw organisatie meerdere medewerkers die behoefte hebben aan bijscholing, omdat ze graag verder willen groeien, of omdat hun taakomschrijving of functie is veranderd? Dan kunt u hen natuurlijk individueel een cursus of training laten volgen bij een erkend instituut, of online. Maar het kan veel prettiger, efficiĆ«nter en zelfs voordeliger zijn om voor hen een incompany cursus te organiseren. Zoals de naam al doet vermoeden, kan een incompany cursus gewoon onder uw eigen dak plaatsvinden, wat natuurlijk weer reistijd en -kosten bespaart, die u in veel gevallen zou moeten vergoeden. De trainer van de incompany cursus komt dan namelijk gewoon naar uw bedrijf toe! Dat is ook voor de betrokken medewerkers wel zo prettig, want hun levens zijn waarschijnlijk ook al vol genoeg. Maar waar vindt u zo’n incompany cursus? Vandaag de dag nemen veel mensen die op zoek zijn naar cursussen en trainingen met de beste prijs/kwaliteit verhouding hun toevlucht tot het boekingsplatform edubookers. Zo’n 245.000 mensen hebben hier al gebruik van gemaakt, vaak tot hun grote tevredenheid. Opleiders wilden natuurlijk niet achterblijven bij deze nieuwe ontwikkeling en hebben zich massaal aangeboden om ook op het platform vertegenwoordigd te zijn. Inmiddels kunt u trainingen en cursussen van zo’n 717 verschillende opleiders op edubookers terugvinden. Het mooie is dat u via dit platform ook een incompany cursus kunt boeken. Volgens de website van edubookers kan een incompany cursus al vanaf 4 deelnemers rendabel zijn. Om een indruk te krijgen van de prijzen van de specifieke cursus die u voor uw team voor ogen heeft, kunt u op de website van edubookers een formulier invullen waarin u uw wensen en gegevens communiceert. Zij gaan dan op zoek naar de drie beste aanbieders van de cursus in kwestie en u ontvangt binnen 48 uur maximaal 3 verschillende offertes waar u uit kunt kiezen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend, dus u kunt deze informatie opvragen zonder meteen aan een incompany cursus boeken vast te zitten. Wilt u meer weten over de voordelen van een incompany cursus boeken via edubookers? Brengt u dan een bezoek aan hun website, of lees verder in de volgende paragraaf. Daar hebben we deze namelijk overzichtelijk voor u op een rijtje gezet!

De voordelen van online een incompany cursus boeken

Uw personeel laten bijscholen is vaak een hele goede investering. Toch wilt u er ook weer niet meer aan uitgeven dan nodig is en wilt u graag goede resultaten terugzien. Edubookers helpt u om de incompany cursus met de beste prijs/kwaliteit verhouding te vinden, doordat u gratis en vrijblijvend offertes kunt aanvragen van 3 verschillende opleiders. Dit scheelt u veel tijd en waarschijnlijk ook geld. Online kunt u meer informatie vinden over de cursus die het meest interessant lijkt. Edubookers werkt veel met beoordelingen van cursisten die de betreffende cursus al doorlopen hebben, waardoor u ook een goede indruk kunt krijgen van de kwaliteit ervan. Ook van de volgende voordelen kunt u profiteren als u een cursus boekt via dit boekingsplatform:

  • Offertes met beste prijsgarantie
  • Grootste aanbod van het land
  • Snel, gratis en vrijblijvend advies
  • Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice

Eenvoudig een incompany cursus boeken

Het boeken van een cursus voor uw team leek aanvankelijk misschien een hele klus te worden, waar u dagen voor moest uittrekken. Maar niets is minder waar: met de uitstekende service van Edubookers is dit klusje zo geklaard! Bezoek hun website voor meer informatie. U kunt ook chatten, e-mailen of bellen met de klantenservice, voor persoonlijk advies. Een cursus boeken was nog nooit zo eenvoudig!

Reageren is niet mogelijk