Waarom ik ben overgestapt op de carriere slx brackets

Ik ben tien jaar geleden een praktijk voor orthodontie begonnen en in de loop der jaren heb ik al heel veel scheve tanden in het gareel weten te krijgen. Ik vind het altijd mooi om te zien hoe een gebit langzaam maar zeker verandert in een stralende glimlach. In de loop der jaren heb ik het een en ander uitgeprobeerd om mijn klanten nog beter van dienst te zijn dan ik eerst al deed. Een van de dingen die ik ben gaan doen, is gebruikmaken van carriere slx brackets. Ik had namelijk het idee dat de oude slotjes die ik gebruikte, niet meer echt van deze tijd waren. Ze waren weliswaar functioneel, maar echt efficiënt waren ze niet. Het kon veel allemaal wel wat meer gebruiken en vandaar dat ik heel enthousiast was toen ik een keer een presentatie zag over de carriere slx brackets. Deze carriere slx brackets vormen een wereld van verschil wanneer je dit vergelijkt met de slotjes die wij vroeger altijd gebruikten. Als orthodontist is dit heel prettig om te merken omdat je je klanten het beste gunt. Met deze carriere slx brackets kun je namelijk veel preciezer werken omdat je veel meer grip op de tand hebt. Ik heb vaak gezien dat slotjes afbraken omdat de tand te stug was. Dit is heel lastig voor de cliënt omdat deze dan voortdurend weer terug moet komen om het slotje vast te laten zetten. Vandaar dat de carriere slx brackets echt een enorme verbetering zijn. Als je namelijk met de carriere slx brackets gaat werken, dan kun je er zeker van zijn dat je de tand goed onder controle kunt houden. Ik werk nu al vele jaren met de carriere slx brackets en dat bevalt mij heel erg goed. De reden dat ik nu even in de pen klim om iets over carriere slx brackets te schrijven, is dat ik gehoord heb dat nog heel veel orthodontisten niet op de hoogte zijn van het bestaan van deze carriere slx brackets. Dat is heel jammer want dankzij deze carriere slx brackets kan ons werk heel veel beter worden uitgevoerd.

Gebitten worden nog mooier met deze carriere slx brackets

Sinds ik gebruikmaak van deze brackets, merk ik dat ik nog mooiere tanden kan afleveren dan ik voorheen kon. Bovendien is het voor mij ook veel prettiger werken met brackets omdat ze veel eenvoudiger aan te brengen zijn. Ik kwam laatst een collega van mij tegen op een vakbeurs en zij vertelde mij dat zij het ook heel erg prettig vindt om met deze brackets te werken. Toen zij hoorde dat ik mijn brackets altijd bestelde via Ortho-Comany.nl, keek zij raar op. Zij haalde ze altijd uit het buitenland en dat was een dure onderneming. Ik vertelde haar dat ze veel beter haar bestellingen kon doen via Ortho-Company.nl omdat ze hier voor een goede prijs de beste producten kon krijgen. Ik bestel hier namelijk ook altijd mijn producten en dat bevalt mij heel erg goed.

Ik raad dit bedrijf van harte aan

Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar producten voor uw praktijk, dan kan ik u Ortho Company van harte aanbevelen. Hier kunt u namelijk:

  • heel goede producten kopen
  • altijd voor een heel scherpe prijs inkopen
  • uw bestelling de ene dag plaatsen en uw producten de volgende dag in ontvangst nemen

Mocht u nog niet op de site van dit bedrijf hebben kunnen kijken, dan raad ik u aan om even naar Ortho-Company.nl te komen surfen. Hier kunt u ook hun aanbod bekijken.

Reageren is niet mogelijk