Wat wilt u bedrukken met vlakzeefdruk?

VK Print is een organisatie die op diverse manieren verschillende producten kan bedrukken. Of het nu gaat om objecten van verschillende harde materialen of het bedrukken van textiel, VK Print bedrukt op diverse manieren en daardoor is er vaak een passende oplossing te vinden voor het item dat u wilt laten bedrukken. De drukprocessen die VK Print toepast zijn:

  • Rondzeefdruk
  • Vlakzeefdruk
  • Tampondruk
  • Blinddruk
  • Textieldruk
  • Transferdruk
  • Foliedruk
  • Sublimatie

Dat is overigens nog niet alles, want er zijn meerdere manieren van drukken te bedenken en de dienstverlening van VK Print bestaat uit meer dan dat. U leest hierover alles op www.vkprint.nl, maar we gaan nu alvast voor u wat dieper in op de materie en dan met name op het proces van het drukken doormiddel van de vlakzeefdruk techniek.

Waarvoor kunt u vlakzeefdruk toe laten passen

Vlakzeefdruk is een drukproces dat onderdeel maakt van het algemenere zeefdrukken. Het maakt daarbij niet uit wat voor object u wilt laten bedrukken, met vlakzeefdruk kunt u alle kanten op. Het is hierbij mogelijk om met vlakzeefdruk bepaalde spullen te voorzien van bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam. Op die manier kunt u veel denkbare spullen de branding van uw bedrijf meegeven. Vlakzeefdruk wordt in de praktijk al veel gebruikt door bedrijven, bijvoorbeeld door supermarktketens om winkelmandjes te voorzien van branding, maar ook door bedrijven om relatiegeschenken te voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Denkt u daarbij aan T-shirts, paraplu’s, tassen, telefoonhoesjes, maar ook aan wat minder voor de hand liggende producten als strandballen en kisten waarin u flessen wijn cadeau kunt doen. Wat voor object het ook is dat u wilt laten bedrukken of om wat voor reden u ook met vlakzeefdruk branding wilt laten aanbrengen op een item, VK Print staat altijd voor u klaar om u te helpen beslissen op welke manier u met vlakzeefdruk het juiste resultaat bereikt. De medewerkers van VK Print denken graag met u mee. Ze kunnen u vertellen welke drukmethode het beste past bij het resultaat dat u voor ogen heeft. Aan de hand daarvan kunt u een offerte laten maken voor het aantal stuks van een bepaald item dat u wilt laten bedrukken. Door de vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van het bedrukken van items zult u versteld staan van de diversiteit aan producten die bedrukt kunnen worden en de kwaliteit van het drukwerk op zich. Of u nu kiest voor vlakzeefdruk of voor een ander drukproces, de kwaliteit van drukwerk is altijd van topniveau.

Vakwerk gericht op kwaliteit

VK Print heeft de klant hoog in het vaandel staan en doet er daarom alles aan om zo snel en zo goed mogelijk u te helpen met uw drukwerk. Maar dat is nog niet alles. De dienstverlening gaat verder dan een snelle en flexibele werkwijze en een scherpe prijs, ondanks dat er gedrukt wordt met de modernste technieken en machines. U kunt bij VK Print namelijk ook de vormgeving van het drukwerk laten verzorgen. De designers die het team versterken zijn zeer creatief en denken graag met u mee om de juiste uitstraling op elk product aan te brengen. Hoeveel bedrukte artikelen u wenst is daarbij niet relevant. Een ontwerp wordt naar wens gemaakt en vervolgens op de beste manier aangebracht op het artikel van uw keuze. Moet het artikel vervolgens verpakt en verzonden worden? Ook dat is hier geen enkel probleem, want met de full-service dienstverlening van VK Print nemen zij ook dit graag voor u uit handen. Ontdek de totale dienstverlening van VK Print zelf en neem vrijblijvend contact op om uw wensen met hen te bespreken. VK Print staat altijd voor u klaar.

Reageren is niet mogelijk