Wilt u emla kopen zonder recept?

Op de website van onlinemedicijn vindt u vele artikelen welke u kunnen helpen u gezondheid te verbeteren. De medicatie welke wordt aangeboden, dus ook de emla, zijn voor specifieke problemen. Dit kunnen gezondheidsproblemen zijn op het gebied van verkoudheid, seksuele problemen, huid- en levensverzorging. Ook kunt u hier terecht om bijvoorbeeld emla te kopen zonder recept. Echter, zomaar emla kopen is nooit een verstandig idee. De medewerkers van onlinemedicijnen adviseren dan ook om altijd veel informatie op te doen over een product voordat u deze koopt. U kunt op de website van onlinemedicijn al een heleboel informatie over onder andere emla vinden. Natuurlijk is het daarnaast ook verstandig om altijd eerst nog contact op te nemen met een medisch specialist. Om deze reden kunt u voor vragen ook altijd contact opnemen met de partnersapotheek van onlinemedicijn. Ook is het belangrijk om in uw achterhoofd te houden dat alle medische inhoud bij onlinemedicijn geleverd wordt door een derde onafhankelijke partij, waardoor betrouwbaarheid en werkzaamheid niet 100% gegarandeerd kunnen worden.

Wat is Emla Crème?

Emla Crème is een crème of zalf welke zorgt voor lokale verdoving. U kunt deze emla crème of zalf gebruiken wanneer u een tattoo gaat laten zetten, maar ook wanneer u last heeft van een vroegtijdige zaadlozing en dit graag zal willen laten behandelen. De emla crème werkt op zo’n manier dat deze slechts een lokale plek ongevoelig of gevoelloos maakt. De werkzame stoffen hiervoor zijn Lidocaïne en Prilocaïne. Het is zeer belangrijk dat u deze crème 15-20 minuten voordat u de gevoelloosheid wilt hebben aanbrengt. Ook moet u oppassen met het gebruik van emla crème wanneer u gebruik maakt van latexcondooms. De olie welke in de emla crème zit vergroot het risico op splijten. Wanneer u zeker wilt zijn dat u niet ongewenst iemand zwanger maakt, dan wordt het aangeraden om gebruik te maken van twee condooms of een alternatieve vorm van anticonceptie. 

Hoe breng ik de Emla crème of zalf aan?

Het is zeer belangrijk om de Emla crème minstens 10 minuten voor de geslachtsgemeenschap aan te brengen, om zeker te zijn van werking op het juiste moment. Bij het aanbrengen van de crème wordt aangeraden om de aanwijzingen van de arts op te volgen en uiteraard om de bijgeleverde bijsluiter goed door te lezen. Dit maakt het middel meer effectief en verlaagd de kans op bijwerkingen. Waar u goed op moet letten bij het aanbrengen is:

  • Dat u de crème altijd aanbrengt met behulp van een aanbrengverband en de bijgeleverde applicator, om te voorkomen dat dezen van uw handen of vingers ongewenst verdoofd raken.
  • U moet nooit meer dan de voorgeschreven dosis aanbrengen.
  • Let erop dat u altijd uw handen goed wast na gebruik van de emla crème of zalf.
  • Als laatste is het erg belangrijk dat u de tube op een veilige plek opbergt. De emla crème kan namelijk een gevaar vormen voor de gezondheid van uw kinderen wanneer zij in aanraking komen met deze crème. 

Voordat u begint met de behandeling met de emla crème of zalf is het belangrijk om voor uzelf te concluderen dat u geen allergieën heeft voor lidocaïne of prilocaïne.

https://onlinemedicijn.com/

Reageren is niet mogelijk