Zoek je een locatie voor een bedrijfsfeest in Twente?

Zoek je een locatie voor een bedrijfsfeest in Twente?Je wilt de medewerkers van je bedrijf eens goed verwennen en een onvergetelijk bedrijfsfeest voor ze organiseren. Of: je wilt het jaarlijkse teamuitje nu eens heel bijzonder aanpakken. Het kan ook zijn dat je wat teambuildingsactiviteiten wilt organiseren om teamleden dichter bij elkaar te brengen… Hoe dan ook: je hebt een locatie nodig waar dit allemaal mogelijk is. Welke locatie is passend voor jouw bedrijfsfeest in Twente? Je wensenlijstje is waarschijnlijk groot. Lekker eten en drinken moet er zijn, goede vergaderruimtes als het om teambuilding gaat en gaat het om een teamuitje, dan wil je dat er leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden, waar de medewerkers hun tanden op stuk kunnen bijten. Misschien heb je nog wel meer wensen. Bijvoorbeeld dat het een groene omgeving is, waar je bedrijfsfeest in Twente plaatsvindt.

Hou jouw bedrijfsfeest in Twente bij het Schwarzwald in Rijssen!

Je bedrijfsfeest in Twente wordt pas een succes als het niet alleen een prachtlocatie is, maar als ook aan al je wensen voldaan kan worden. Bij het Schwarzwald in Rijssen weet je dat beide wel goed zit. Het is een locatie die in een prachtige bosrijke omgeving ligt, om precies te zijn tussen Rijssen/ Holten en Markelo. Bovendien kun je uit allerlei belevenissen kiezen die daar kunnen plaatsvinden:

  • Nog even vergaderen voordat het feest losbarst? Genoeg professionele vergaderarrangementen!
  • De teamprestaties verbeteren? Genoeg uitdagende teambuildingsactiviteiten
  • Groot bedrijfsfeest in Twente? Hier vinden bedrijfsuitjes plaats waar nog lang over wordt nagepraat..

Wat ook een enorm pluspunt is van deze locatie, is dat er grote terrassen zijn waar de zon volop schijnt. Daarnaast zijn er allerlei verschillende kleine en grote zalen. En: ook niet onbelangrijk, een restaurant met een fantastische keuken. Je kunt voor je bedrijfsfeest in Twente bij Schwarzwald terecht voor grote groepen tot 500 mensen! Of je nou op zoek bent naar ontspanning of actie – alles is hier te vinden. Er zijn verschillende arrangementen in verschillende prijsklassen, dus voor elk wat wils!

Waar wacht je nog op?

Als je dus een locatie voor je bedrijfsfeest in Twente zoekt, hoef je niet langer verder te zoeken. Bezoekers zijn laaiend enthousiast over deze locatie. Anita (31) had pas een bedrijfsfeest van haar nieuwe werk en wist niet wat haar overkwam: “het voelde alsof dit echt een groot bedankje was voor de flinke inzet die alle medewerkers die jaar hebben getoond. We zijn echt in de watten gelegd. Het begon al bij aankomst: dat er zo’n prachtlocatie voor het bedrijfsfeest in Twente was geregeld voor ons, voelde zo luxe! Daarnaast waren de hapjes en drankjes zó goed verzorgd – dat was bovengemiddeld goed. We konden kiezen tussen een escaperoom of kookworkshop, dus aan zowel de avontuurlijke als de wat behoudendere collega’s was gedacht. Een topervaring, die ik iedereen zou gunnen! Ik heb het ook al bij vriendinnen rondgebazuind, in de hoop dat hun bedrijf voortaan ook hun bedrijfsfeest in Twente op deze toplocatie gaan houden! ‘Net zo genieten als Anita? Neem eens vrijblijvend contact op via 0548 518505 of lees alle mogelijkheden eens rustig na op de website. Hier staan ook de arrangementen helder beschreven: hetschwarzwald.nl. PS 1 De prachtige, bosrijke locatie is overigens prima bereikbaar via de A1 (bij Rijssen), vanuit Oost Nederland, Midden Nederland en Noord Nederland, dus laat dat je niet tegenhouden! PS 2 Het is op deze prachtlocatie niet alleen mogelijk bedrijfsfeesten te houden, maar eigenlijk is hier alles mogelijk! Vrijgezellenfeesten worden hier georganiseerd, trouwerijen vinden hier plaats, huwelijksjubilea, familiefeesten, thema-feesten – eigenlijk gewoon alles wat je maar kunt bedenken!

Reageren is niet mogelijk