De allermooiste fashion van Jacky Luxury

Jacky Luxury is een kledingmerk speciaal voor vrouwen die zich graag sexy en zelfverzekerd voelen. De kleren stralen power uit en laten iedere vrouw zich goed voelen over zichzelf. De items zijn allemaal fashionable, maar ook eigenwijs en speels en hebben bovendien een klassieke twist. Al met al kun je zeggen dat ze goed bij de hedendaagse mode passen en je in een outfit van Jacky Luxury de plank dus niet gauw misslaat. Het merk is opgericht in Nederland in 2007, met een kleine collectie met slechts enkele stukken. Deze items sloegen zo erg aan dat ze al vrij snel besloten dat ze de collectie wilden uitbreiden. Blijkbaar voldeden ze meteen vanaf het allereerste begin al aan de wensen van de modebewuste vrouw, en dit zijn ze tot op heden blijven doen. De reden dat het merk zo succesvol is geworden is niet moeilijk: Jacky Luxury is opgericht vanuit een familiebedrijf, waarin de eigenaars al tientallen jaren ervaring hadden opgedaan binnen de mode, in hun geval in de productie en ontwerp voor voornamelijk private labels en winkels. Deze ervaring hebben ze om weten te zetten in een sterk merk voor de vrouw van nu, met een collectie waar iedere vrouw blij van wordt, en inmiddels meer dan 350 verkooppunten in Nederland en Belgiƫ. Dit trendy kledingmerk is een blijvertje!

Shop Jacky Luxury eenvoudig online bij Amano Fashion

Zoals gezegd heeft Jacky Luxury al meer dan 350 verkooppunten, maar het handigste is natuurlijk als je het online kunt bestellen. Dit kan in de goed georganiseerde webshop van Amano Fashion. (amano-fashion.nl) Amano Fashion is een kledingzaak die gevestigd is in Oss (aan de Burgwal.) Ze verkopen een mooie selectie merken zoals:

  • Delousion
  • Lofty Manner
  • MalifisentLA Sisters
  • Royal Tempation
  • en meer…

Je kunt dus niet alleen bij ze terecht voor de vrouwelijke items van het merk Jacky Luxury, maar ook voor vele andere merken binnen hetzelfde segment. En allemaal hebben ze hetzelfde met elkaar gemeen: De kleding is geschikt voor de trendy vrouw van nu, die zich graag sexy en zelfverzekerd voelt als ze over straat loopt. Bovendien selecteert Amano Fashion hun merken op basis van zowel de prijs als de kwaliteit. Ze vinden het belangrijk dat de materialen van goede kwaliteit zijn en lang meegaan, maar er moet wel een betaalbaar prijskaartje aan hangen, waar voor je geld dus. Als je winkelt bij Amano Fashion kun je er zeker van zijn dat je kledingkast niets dan hippe en trendy items bevat, waardoor het niet moeilijk is elke ochtend te kiezen wat je aantrekt. Zo gaan ze maandelijks op pad om de leukste kleding voor je uit te zoeken, van zowel Jacky Luxury als de andere merken, waardoor je dus bij elk bezoek aan de winkel (en webshop!) alleen het allernieuwste op modegebied zult aantreffen. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar de hipste items, dat heeft Amano Fashion al voor je gedaan.

Een webshop met alles op het gebied van mode

Bij Amano Fashion vindt je jurken en jeans van Jacky Luxury, maar naast mooie kledingstukken verkopen ze ook accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden. Je kunt dus meteen je outfit complementeren met de juiste accessoires en er op en top uitzien als je de winkel uitloopt. Ook de accessoires zijn met zorg gekozen en altijd van goede kwaliteit, en ook voor deze geldt: Je draagt ze met zelfvertrouwen omdat ze altijd zijn uitgekozen op basis van de laatste trends. Ben je dus op zoek naar een super hippe outfit inclusief accessoires, denk dan eens aan Amano Fashion!

Reageren is niet mogelijk