DIY t shirt bedrukken: super leuk en makkelijk!

Leuke t shirts kun je, als je het mij vraagt, nooit genoeg in je kast hebben liggen omdat je er ontzettend veel leuke outfits mee kunt maken. Sportief, klassiek, casual, zakelijk, of welke look je ook wilt, je kunt het altijd combineren met een t shirt. De winkels liggen vol met leuke t shirts met bijvoorbeeld een print of een statement quote, maar deze zijn soms best prijzig. Weet je wat nu het leuke is? Je kunt zelf heel makkelijk een hip exemplaar maken: DIY (Do It Yourself) t shirt bedrukken.

T shirt bedrukken; printjes, quotes en logo’s

Dat t shirts met een leuke print, een opvallend logo en een statement quote helemaal on trend zijn is je vast niet ontgaan, de winkels hangen er vol mee! Je hebt werkelijk de wereld aan keuze qua kleuren, prints en logo’s. Zowel off- als online kun je helemaal losgaan en shoppen wat je maar wilt. Hartstikke leuk natuur, maar helaas hangt er wel een prijskaartje aan zo’n shopsessie. Maar weet je dat het ook een stuk voordeliger voor je portemonnee kan? Jazeker! Zelf een mooi t shirt bedrukken is heel makkelijk om te doen. Extra leuk is dat je al je talenten als designer tijdens het t shirt bedrukken uit de kast kunt halen en je eigen unieke t shirt kunt ontwerpen.

DIY t shirt bedrukken

Zelf een t shirt bedrukken is echt super makkelijk om te doen, let maar eens op:

  1. Zoek op internet een mooie quote, print of logo die je op je shirt wilt en bewaar de afbeelding op je computer.
  2. Ben niet super creatief? Dat is enkel geen probleem! Dan sla je deze stap over.
  3. Maak je straks bij het ontwerpen gebruik van een bestaande illustratie of je typt de tekst die je leuk vindt.
  4. Ga naar de website shirtprint.nl en kies het type t shirt dat je mooi vindt.
  5. Je kunt kiezen uit een t shirt met een v-hals en een ronde hals.
  6. Kies de kleur en de maat, je hebt keuze uit de maten S, M, L, XL en 2XL, van je t shirt dat je wilt gebruiken.
  7. Upload de afbeelding die je bij stap 1 op je computer bewaard hebt, kies een bestaande illustratie of type de tekst of quote die je wilt gebruiken voor het t shirt bedrukken.
  8. Sla je ontwerp op in je winkelwagen, reken af en binnen een paar dagen valt je zelf ontworpen t shirt op je deurmat. 

Meer stappen in deze DIY t shirt bedrukken zijn er niet, zo simpel is het dat je in vijf stappen deze hele DIY klaar hebt. Zelf heb ik helemaal de smaak van deze DIY te pakken en ik heb dan ook al meerdere t shirts ontworpen bij shirtprint.nl. Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van de t shirts, de levering, en ook de klantenservice is op en top vriendelijk. En trouwens, ik ben inmiddels niet alleen een expert in het t shirt bedrukken, naast t shirts heb ik ook het bedrukken van hoodies en leuke polo’s al aardig onder de knie. Ik heb er zelfs zo’n lol in dat mijn kast al aardig begint vol te raken met t-shirts met leuke prints en quotes, hoodies met een mooi logo en vrolijk gekleurde polo’s.

Polo’s, hoodies en t shirts bedrukken 

Zoals ik al zei, ben ik super tevreden en enthousiast over Shirtprint maar ik kan me voorstellen dat je misschien eerst nog wat meer informatie wilt voordat je aan de slag gaat met t shirt bedrukken. Meer informatie vind je op: https://shirtprint.nl.

Reageren is niet mogelijk