Een colop stempel bestellen voor mijn bedrijf

Een paar jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik verzorg voor veel bedrijven de boekhouding en heb ondertussen veel klanten. Ik had al vele jaren gewerkt als boekhouder voor een groot bedrijf en wilde graag dit doen via mijn eigen bedrijf. Als je voor een groot bedrijf werkt, dan heb je vaak minder contact met de klanten. Je moet de opdrachten doen die binnenkomen en vaak regelt iemand anders de gesprekken met de klanten. Ik wilde graag meer contact met de klanten en heb het ook altijd erg interessant gevonden om een bedrijf te starten. Ik heb voornamelijk kleine klanten, maar ook een paar grotere. De kleine klanten hebben vaak een eigen website zoals een blog, of een webshop. Dit zijn vaak eenmanszaken en hebben een bescheiden omzet. Ik heb ook een paar grotere klanten en die hebben tot 25 mensen in dienst. Ik vind het erg leuk om te doen en wil graag op deze manier verder gaan. Er zijn veel boekhouders die mensen aannemen, maar ik doe dat voorlopig niet. Tegenwoordig kan je veel online regelen en veel van mijn klanten spreek ik slechts sporadisch. De meeste klanten stuur ik na het kwartaal een overzicht en dit doe ik zowel via de post, als via email. Ik wilde graag mijn eigen logo op de enveloppen en de brieven en ik dacht dit ik dit het handigste kon doen met een colop stempel. Veel bedrijven gebruiken geen colop stempel meer, maar het is een gemakkelijke manier om een logo, of adres te stempelen op een brief. Je kan ook speciale enveloppen en briefpapier bestellen met je logo er al op, maar ik vind een colop stempel veel gemakkelijker. Het is een snelle manier om een logo te plaatsen en het is vele malen goedkoper.

Een colop stempel bestellen bij Stempels.nl

Ik wist niet of ik online bedrijven kon vinden waar ik een colop stempel kon bestellen met mijn eigen merk, maar gelukkig vond ik verschillende bedrijven waar ik dit kon laten doen. Ik vond het belangrijk dat de stempel kwalitatief goed is en duurzaam en daar zocht ik bedrijven op. Een goede prijs is natuurlijk ook erg belangrijk. Ik besloot om de verschillende bedrijven die ik had gevonden te vergelijken op deze aspecten. Een van de websites die ik vond was https://www.stempels.nl/colop-stempels, deze website deed aan al mijn voorwaarden. Ik kon naar deze website mijn eigen ontwerp sturen en dan zou ik een offerte en een proefdruk terugkrijgen. De offerte vergeleek ik met andere bedrijven en dit bedrijf was het beste qua prijs. De proefdruk van de colop stempel was erg goed en precies wat ik wilde hebben. Dit bedrijf kon hierna de colop stempel voor mij maken en zou het opsturen wanneer het klaar was. Het fabriceren zou minder lang duren dan ik had verwacht Ik besloot om hier de colop stempel te bestellen.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Een week geleden kwam de colop stempel binnen en ik ben er erg blij mee. De kwaliteit van de stempel is erg goed en ik heb het product voor een goede prijs kunnen kopen. De stempel is erg handig en heb ik al veelvuldig gebruikt. Bij alle brieven die ik opstuur gebruik ik de stempel. De inkt is erg goed en mijn logo komt duidelijk op de enveloppen en het briefpapier. Voor een colop stempel kan ik Stempels.nl aanraden.

  • Ze verkopen goedkope stempels
  • Eigen ontwerp laten maken
  • De kwaliteit is erg goed
  • De stempel is erg handig
  • Ik ben blij met mijn aankoop  

Reageren is niet mogelijk