Douglas veranda voor in je tuin

We vinden het heerlijk om buiten te zijn. Dat doen we vooral als het zonnetje schijnt, we gaan er dan graag op uit. Lekker wandelen of fietsen. We vinden het ook heerlijk om lekker in de tuin te zitten, in de zomer zijn we dan ook de hele dag in de tuin te vinden. In de winter vinden we het ook lekker om buiten te zijn maar er is dan geen beschutting. Buiten zitten doen we dan ook niet. Toen we bij vrienden langs gingen viel het ons op dat zij dit wel doen. Ze hebben namelijk een douglas veranda. Op de veranda zitten ze nog elke avond lekker te lezen en te genieten van een open haardje. Dat zag er prachtig uit en was echt iets voor ons. Wij gingen toen natuurlijk ook op zoek naar een douglas veranda. Buiten zitten dat leek ons wel wat, vooral in de wintermaanden leek het ons heerlijk om meer buiten te zijn. We geven niet om televisie maar geloven meer in het opgaan van het moment. Buiten genieten vinden we heel fijn. Dat was mogelijk door een veranda.

Een prachtige douglas veranda

We vinden het belangrijk om veel buiten te zijn. Dit hebben we als kind meegekregen van onze ouders. Die waren altijd buiten en veel aan het bewegen. Dat was belangrijk en als je gezond oud wil worden dan moet je energiek blijven. Dat betekent dus veel bewegen en buiten zijn. Daar geloof ik dan ook nog steeds in. Maar buiten zitten in de koudere maanden vind ik niet prettig. Vooral als het regent of er een koude wind staat dan ga ik niet buiten zitten. Met een douglas veranda kan dit dus wel. Met een simpel ingebouwd kacheltje kan je de veranda verwarmen. Door je warm aan te kleden en een lekkere warme deken over je benen te doen is het heerlijk. Het is heerlijk om buiten te zijn en te luisteren naar het tikken van de regen en het fluiten van de wind. We vinden het echt heerlijk om buiten te zitten op de veranda met een goed boek. We genieten hier enorm van. Ook met onze vrienden zitten we heerlijk op onze veranda.

Genieten in de tuin

Voor alle mensen die graag buiten zijn is het natuurlijk jammer als het kouder wordt. Buiten blijven zitten doe je niet graag. Als je kou vat is het niet meer leuk. Maar met een douglas veranda blijven we veel langer buiten zitten. Als we op de veranda zitten blijven we warm door het kacheltje en de warme kleden die we over onze benen doen. Het is ontspannend om in de natuur te zijn. We genieten er dan ook enorm van. Een douglas veranda is goed voor je omdat:

  • Je altijd buiten kunt zitten
  • Door buiten te zijn kom je helemaal tot rust
  • Een douglas veranda kan je helemaal samenstellen naar je smaak
  • Geniet met vrienden en familie op je veranda

We zitten graag buiten in onze tuin. Dat vinden we echt heerlijk, want we zijn buiten mensen. Dat zijn we altijd al geweest. Voor onze tuin zochten we dan ook een mooie overkapping. We zagen dit bij vrienden van ons en waren er meteen verliefd op. Bij Verstijlen Totaalbouw zochten we toen een douglas veranda uit voor onze tuin. Wat zijn we hier blij mee. We zitten nu elke dag nog een aantal uur gewoon te genieten op onze veranda. Televisie kijken is niet meer interessant. We vinden het veel leuker om te genieten buiten van de ondergaande zon. Wil je ook een douglas veranda? Neem dan een kijkje op: https://verstijlentotaalbouw.nl/douglas-verandaLees meer…

Reageren is niet mogelijk