Vraag een webdesign offerte aan voordat u een site laat maken

Toen ik vorig jaar een website wilde laten maken, heb ik her en der een keer rondgevraagd om te kijken wie in mijn omgeving een site voor mij kon maken. Ik kende meerdere handige mensen en zij waren zeer bereid om voor mij iets te maken. Wat mij echter opviel, was dat de kwaliteit van deze sites niet heel goed was. Bovendien rekenden al deze mensen heel verschillende prijzen. Dat was niet echt waar ik naar op zoek was en dus heb ik besloten om meteen maar met een professional in zee te gaan. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goed bedrijf kon vinden dat mij aan een goede site kon helpen. Ook hier stuitte ik tegen hetzelfde probleem aan; wanneer ik een webdesign offerte aanvroeg, kreeg ik iedere keer een totaal andere prijs te zien. Het was niet zo dat ik bij het ene bedrijf een paar tientjes meer moest betalen dan bij het andere bedrijf, het was zo dat ik bij het ene bedrijf een webdesign offerte kreeg te zien die honderden euro’s voordeliger was dan de andere webdesign offerte die ik elders had aangevraagd. Ik had nooit verwacht dat de verschillen zo ontzettend groot zouden zijn en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken waar ik de meeste kwaliteit zou krijgen. Ik had niet heel specifieke eisen, maar ik wilde wel graag een site die het goed zou doen. Ik heb daarom gezocht naar sites die ik mooi vond en ik heb deze vervolgens als voorbeeld aangedragen bij een aantal bedrijven via de site Webdesignkaart.nl. Hier kun je eenvoudig een webdesign offerte aanvragen bij verschillende bedrijven. Ik wilde graag weten op welke webdesign offerte ik moest rekenen wanneer zij een dergelijke site voor mij zouden maken. Ook hier zag ik weer dat ik heel veel verschillende prijzen kreeg gepresenteerd. 

Ik vroeg overal een webdesign offerte aan en sloot zo een heel goede deal

Toen ik bij diverse bedrijven een webdesign offerte had aangevraagd, kreeg ik allerlei verschillende prijzen te zien. Dat betekende dat ik dus uiteindelijk een heel goed beeld had van waar ik wat zou kunnen laten maken. Ik heb uiteindelijk een bedrijf weten te vinden waar ik een heel goede site kon laten bouwen. Omdat ik niet een heel ruim budget was, was het heel prettig om te merken dat ik hier een heel goede webdesign offerte kreeg aangeboden. Ik kon bijna niet geloven dat men mij voor zo’n goede prijs aan zo’n goede site konden helpen. Ik ben daarom ook heel erg blij dat ik deze site heb laten maken. Ik merk dat ik nu heel veel bezoekers op mijn pagina heb weten te krijgen en ik merk ook dat het aantal orders voor mijn bedrijf toeneemt. Dat heb ik allemaal te danken aan de site Webdesignkaart.nl. Via deze site kon ik namelijk heel eenvoudig vijf verschillende offertes aanvragen. De mensen achter deze site zorgen ervoor dat je verschillende goede bedrijven kunt raadplegen. Op deze manier kon ik dus een heel goede deal sluiten.

Ik kreeg voor weinig geld een fantastische site

Ik ben heel blij dat ik de site van Webdesignkaart.nl heb weten te vinden. Deze site bood mij alles waar ik naar op zoek was. Hier kon ik namelijk:

  • eenvoudig prijzen vergelijken voor het laten maken van een website
  • bij maar liefst vijf verschillende bedrijven een offerte aanvragen
  • een heel scherpe deal sluiten

Wilt u ook een site laten maken? Kom dan prijzen vergelijken via Webdesignkaart.nl. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk