Mijn ogen laseren

Ik heb jarenlang een bril gedragen en wist niet anders. Ik denk dat ik sinds mijn achtste een bril had en voor mij was het heel normaal. Het was niet altijd gemakkelijk op school om een bril te dragen, want veel kinderen pestten mij er mee. Een kind met een bril is een gemakkelijk doelwit, maar ik hield mij altijd sterk. Met sporten was mijn bril wel lastig. In het begin speelde ik met mijn bril voetbal en de bril ging een paar keer stuk, omdat er een bal tegenaan kwam. Vaak verboog de bril, maar het glas is ook wel een stuk gegaan. Mijn ouders waren daar niet blij mee, want de reparaties waren erg duur. Ik heb een tijdje gespeeld met sportlenzen, maar die vielen ook wel eens uit tijdens het sporten. Ik was dan lang naar ze aan het zoeken. Uiteindelijk kochten we een speciale sportbril, hiermee ging het sporten veel beter. Een sportbril is een stevigere bril die goed tegen een stootje kan. Ik ben nu veel ouder, maar sport nog steeds veel en de sportbril gebruikte ik de laatste jaren nog steeds. Toen ik tijdens de zomervakantie per ongeluk op mijn bril was gaan zitten, besloot ik dat het tijd werd om mijn ogen te laseren. Ik had al een tijdje interesse in ogen laseren, maar vond het niet goedkoop. Op je bril zitten is ook niet goedkoop, want dan moet je een nieuwe bril kopen. Ik dacht dat het uiteindelijk goedkoper uit zou zijn om mijn ogen te laseren, dan om elke vijf jaar een bril te kopen. Ik had gelukkig nog een oude bril liggen, daarmee moest ik het doen tot de behandeling.

Bij Clinic Select mijn ogen laseren

Ik wist dat er ook een aantal risico’s aan het laseren van ogen zit, daarom wilde ik graag naar een betrouwbare kliniek gaan. Ik zocht online naar verschillende klinieken in de buurt en nam contact met ze op. Via de website laatjeogenlaseren.nl vond ik uiteindelijk de kliniek waar ik mijn ogen laseren liet. Clinic Select heeft twintig jaar ervaring in het laseren van ogen en dat vond ik een fijn idee. Dit bedrijf heeft er veel goed beoordelingen, dus ik wist dat ik hier goed geholpen zou worden. Via hun website kon ik een gratis consultgesprek aanvragen, zodat ik erachter kon komen of mijn ogen ook geschikt waren om ze te laten laseren. Ik vond het gesprek erg prettig en gelukkig kwam ik ook in aanmerking. Tijdens het gesprek kon ik al mijn vragen stellen en deze kon de oogarts allemaal goed beantwoorden. Mijn ogen laseren zou mij 750 euro per oog kosten, maar ik dit vond ik een goed bedrag. Ik overlegde thuis met mijn vrouw en zij vond het een goed idee om mij te laten behandelen. Een paar dagen later liet ik aan Clinic Select weten dat ik mijn ogen laseren wilde. Ik kon voor over een paar weken een afspraak maken.

Blij met de behandeling

De behandeling was een paar weken geleden en ik ben erg blij met mijn keuze. Na het ogen laseren duurde het een paar dagen voordat ik weer goed kon zien, daarna kon ik ook scherp zien zonder bril. Het is erg raar om geen bril meer te hoeven dragen en ik moet er nog steeds een beetje aan wennen, maar ik ben er erg blij mee. Clinic Select is een goede keuze voor ogen laseren.

  • Dit bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring
  • Je kan een gratis consultgesprek aanvragen
  • Ik ben erg blij met de behandeling

Reageren is niet mogelijk